HomeMonden”Marianei Moculescu ii faceam doar SEX ANAL si SEX ORAL”. Iata cine...

”Marianei Moculescu ii faceam doar SEX ANAL si SEX ORAL”. Iata cine s-a confesat

După ce a a fost implicată cu acest bărbat și în trecut, într-un scandal, numele Marianei Moculescu tinde să fie aruncat într-o altă poveste cu iz sexual.

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu a căzut pradă unei farse. După a publicat un anunț că este gigolo, o tânără puțin supraponderlă și-a dat întâlnire cu el, însă a avut la ea o… cameră ascunsă.

Așa se face că în imaginile difuzate de postul Acasă TV, la emisiunea ”Cancan TV”, arată clar cum Cristi și-a oferit serviciile sexuale contra cost. Numai că în timpul întâlnirii, acesta a început să îi povesteasă femeii despre Mariana Moculescu și despre preferințele acesteia în pat.

”Marianei Moculescu îi făceam doar sex anal și oral. Are niște țâțe care îi vin până la buric. Nu mi-a mai plăcut de ea”, a fost mărturisirea șocantă pe care Cristi Marin a făcut-o cu mare ușurință, neștiind că e filmat.

Altfel, întâlnirea s-a terminat prost, deoarece ”clienta” nu a fost mulțumită de prestația în pat a lui Cristi și nici nu a vrut să îl mai plătească.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read