HomeMondenMadalina Ghenea, Mircea Badea, Carmen Bruma, la cina cu Gerard Butler, Sean...

Madalina Ghenea, Mircea Badea, Carmen Bruma, la cina cu Gerard Butler, Sean Penn si Giorgio Armani!

Madalina Ghenea, Mircea Badea, Carmen Bruma, Anca Rusu, Oreste, Teodora Burz (Damat), Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu si Anca Rusu, au participat aseara la Haitian Gala, eveniment caritabil organizat la Cannes, care a fost prezentat de Giorgio Armani si Sean Penn.

Manifestarile din jurul Festivalului International de Film de la Cannes au inclus aseara si o gala caritabila organizata de Fundatia Haitian Relief Organisation, pe care o detine cunoscutul actor Sean Penn.

La acest eveniment exclusivist, al carui bilet de participare costa 7500 de dolari, au participat mai multi romani celebri.

La invitatia frumoasei actrite Madalina Ghenea, la gala „Haiti: Carnival in Cannes” au participat si Mircea Badea, Carmen Bruma, Teodora Burz (D’s Damat, Damat Tween), Oreste, Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu si Anca Rusu.

Delegatia Romaniei a avut ocazia sa stea alaturi de vedete din lumea filmului, si nu numai, printre care si Gerard Butler, Ewan McGregor, Diane Kruger, Jessica Chastain, Jean Paul Gaultier.

Gala a fost prezentata de Giorgio Armani si Sean Penn si a avut interventii si ale altor personalitati.

Scopul acestui eveniment exclusivist a fost de a strange fonduri, atat din vanzarea biletelor, cat si din licitatii, pentru reconstructia Haiti, dupa devastatorul cutremur din 2010.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read