ghenea-butler-ghenea

Madalina Ghenea parcurge o perioada dificila dupa ce s-a despartit de Gerard Butler. Este deprimata si isi cauta linistea pe meleagurile natale. Apropiatii sustin ca actrita a fost avertizata la inceputul.

Dupa despartirea de Gerard Butler, Madalina Ghenea a petrecut ultimele saptamani mai mult in Romania. Si-a vizitat parintii din Slatina, a vizitat manastiri si a participat la o emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 fara a vorbi insa prea mult despre finalul povestii de dragoste cu actorul american.

Madalina parcurge o perioada dificila. Apropiatii ei sustin ca este deprimata si ca incearca sa isi gaseasca un nou drum in cariera, odata ce a parasit plaiurile Hollywoodiene.

“Ea, intotdeauna cand ii este greu, isi cauta alinarea in mijlocul familiei. Are o relatie cu totul speciala cu mama ei si mereu a avut-o alaturi cand i-a fost greu. De obicei o chema la ea, la Milano, dar acum, neavand niciun proiect concret, a preferat sa vina acasa.

In Romania e tratata ca o vedeta si, vorba aceea, nu se stie niciodata ce joburi bine platite se pot ivi chiar la Bucuresti”, a marturisit o sursa apropiata pentru ring. Aceeasi persoana a subliniat ca Madalina a fost avertizata anul trecut de prieteni ca avea sa se indragosteasca de un „baiat rau”.

“A fost avertizata sa nu se indragosteasca de Butler din cauza renumelui acestuia de baiat rau, ea s-a indragostit pana peste urechi si acum sufera. Nu ne-a spus de ce s-au despartit, poate la mijloc o fi fost si faptul ca ea isi dorea un copil cu el si sa intemeieze o familie”, a adaugat sursa.

Madalina Ghenea a recunoscut ca are o atractie anume pentru acest tip de barbati si ca, inevitabil, ajunge sa sufere.

„Nu vreau si nu pot sa am orice barbat. Nu fac o selectie, pur si simplu ma indragostesc. Sunt om, nu sunt robot. Cateodata, mi-as dori sa fiu robot, sa apas pe buton si sa-mi treaca indragosteala; sa pot face o selectie, sa-l aleg pe cel mai potrivit dintre pretendenti. Numai ca mie imi plac baietii rai, am magnet la baietii rai”, a declarat Madalina pentru OK! Magazine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.