HomeMondenLeonardo DiCaprio, pasionat de românce

Leonardo DiCaprio, pasionat de românce

AndreeaDiaconuVogueParisLeonardo DiCaprio și-a dezvoltat o pasiune pentru românce. Dupa Mădălina Ghenea actorul a cunoscut-o pe Andreea Diaconu care i-a căzut cu tronc. Tânăra are doar 22 de ani. Românca a pozat pentru cele mai tari publicaţii de modă din lume: Vogue Paris,Vogue Brazilia, Elle şi este imaginea unor mari case de modă, precum D&G, Balmain, Ralph Lauren. Andreea Diaconu a pozat și alături de David Beckham. A defilat pentru creatorii de modă importanți precum Chanel, Atelier Versace sau Giorgio Armani.

Actorul din Titanic s-a iubit cu cele mai frumoase femei de pe planetă, mojoritatea fiind îngerași Victori’s Secret. Un zvon spune că Leo a pus ochii pe o româncă, Andreea Diaconu. Andreea a fost invitată la o petrecere dată de Leonardo DiCaprio în unul dintre cele mai fastuoase cluburi din America, acolo unde el are obiceiul de a sărbătorii cu prietenii lui. Nu omite niciodată să invite cât mai multe fotomodele Victoria’s Secret. Leo ar fi rămas profund impresionat de frumusețea româncei.

În această vară tânăra a ajuns pe coperta renumitei reviste Vogue Paris. Andreea Diaconu este una dintre cele mai bine plătite modele din țară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read