andresan_dcab0b27fbDe ceva vreme, Laura Andreşan nu a mai apărut deloc în peisajul media din România. Bruneta a dezvăluit recent că a făcut acest gest pentru că nu mai are nimic de spus şi de transmis.

Prezentă în urmă cu câţiva ani săptămâna în paginile ziarelor, astăzi Laura Andreşan a rămas deoparte de showbiz.

“În orice societate cancanul îşi are locul lui, cancanul şi divertismentul din România oferă ceea ce publicul cere pe o structura poate de unii apreciată, de alţii blamată. Eu nu consider că mă mai integrez în această structură, şi nici nu mai îmi doresc, am un sentiment tare puternic de “Nu Ma Mai Interesează nimic din ce ţine de viata publică”- de aceea, pe aceasta cale, eu îi rog tare mult pe jurnalistii din România sa nu ma mai sune, sa nu ma mai invite la diverse emisiuni, să nu mai îmi propună interviuri de “reaparaţie în peisajul monden” pentru că eu, chiar nu am nimic de oferit. Nu am şi pur si simplu şi-ar pierde timpul cu mine”, a declarat Laura pentru site-ul blackkiss.ro.

Aceasta a continuat: “Nu exista nimic în prezent, în viaţa mea ce aş putea să împărtăşesc, si care sa fie interesant, excitant, vandabil în spatiul public. Cert este ca în acest moment nu ma vad “reaparuta” în peisajul monden dacă nu am ceva concret de spus, fie şi despre lucruri abstracte. Şi cred că e mai bine aşa, nu mai consumam, nici eu nici foştii mei colegi din presă…. energie, în mod inutil”.

Cât despre eventuali urmaşi, Laura Andreşan a spus: “Nu plănuiesc să am copii pentru că mi-e frica ca nu o sa fiu o mama bună”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.