Jennifer Ansiton a realizat un pictorial incendiar pentru revista InStyle, alaturi de un interviu, unde a marturisit ca, in acest an va lasa pe loc secund cariera si se va concentra pe lucrurile cu adevarat importante pentru ea. Mai mult, ea este extrem de fericita alaturi de Justin Theroux si spune ca a a gasit tot ceea ce cauta de la o relatie.

La cei 43 de ani pe care ii are, Jennifer Aniston isi ascunde cu usurinta varsta. Actrita arata minunat, la fel ca in zilele sale bune, cand juca in serialul ,,Friends”. Aniston a marturisit ca stralucirea si frumusetea pe care o afiseaza in ultima vreme se datoreaza vietii personale extrem de fericite pe care o are, datorita relatiei cu Justin Theroux.

Intr-un interviu cu noul numar al revistei InStyle SUA, insotit de un pictorial incendiar, actrita spune ca in acest an se va concentra pe relatia cu iubitul ei si pe lucrurile care o atrag cu adevarat.

,,Vreau sa imi vizitez prietenii si sa calatoresc cat mai mult. Spun asta in fiecare an, insa acum o voi face. Acesta este anul meu”, a declarat ea.

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru ,,Wanderlust”, film lansat in cinematografe luna trecuta.

,,A fost una dintre cele mai placute experiente de care am avut parte. Am petrecut trei luni impreuna, langa un lac, am ras tot timpul. Am fost ca o familie”.

Inca de atunci, cei doi au fost inseparabili.

,,Experimentand relatii si traind alaturi de un om care nu este potrivit pentru tine te ajuta sa realizezi care sunt calitatile si lucrurile pe care le cauti intr-o relatie”, a marturisit Aniston.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.