media_136664448293340300

Larisa Dragulescu a vorbit pentru prima oara despre relatia amoroasa in care este implicata. Nu este vorba despre jandarmul Nicolae Lacatus asa cum se astepta toata lumea.

“Ma simt foarte bine si mi-am mai revenit dar nu sunt indragostita de cine credeti voi. Nu avem nicio relatie. Am fost vazuti impreuna pentru ca a fost dorinta lui sa ma cunoasca. L-am asteptat la gara, ne-am cunoscut si atata tot. Am stat cateva ore de vorba, am povestit si atat”, a declarat Larisa despre mica escapada cu deja celebrul jandarm.

“Totul a inceput de la like-uri, ne-am dat unul la altul like-uri si asa ne-am cunoscut. Ne-am certat foarte tare din cauza celor de la Acces Direct. L-au speriat foarte tare, si eu m-am suparat, nu suport sa ma sune cineva si sa ma certe ca de ce m-am intalnit cu el ca e subiectul lor”, a mai spus Larisa in emisiunea Drept la Tinta.

media_136664454793019600

Cu toate ca a acceptat sa se intalneasca cu el, Larisa sustine ca Nicolae Lacatus nu este pe gustul ei. “Este copil, eu am nevoie de ceva mai matur. Diferenta dintre noi este de vreo 5 ani. Nu s-a pus problema unei relatii”

“Am inceput o relatie cu cineva. Deocamdata ne intelegem bine. El nu este roman si nu sta in Romania. Este un fotbalist strain. Nu e o problema, exista avioane. Vom petrece sarbatorile pascale impreuna. Sunt hotarata sa incerc, de ce nu?”, a povestit Larisa despre relatia ei secreta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.