404 Not Found


nginx
Iulia Albu, tinuta extravaganta pe covorul rosu al Premiilor Gopo! | FashionLife.ro
HomeEvenimenteIulia Albu, tinuta extravaganta pe covorul rosu al Premiilor Gopo!

Iulia Albu, tinuta extravaganta pe covorul rosu al Premiilor Gopo!

iulia-albu-gopo-2013

Iulia Albu face ce face si reuseste sa socheze prin fiecare aparitie publica. Aseara, vedeta s-a numarat printre invitatii de seama la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo. In vreme ce majoritatea celebritatilor prezente la acest eveniment au tinut sa afiseze tinute extrem de elegante, Iulia a ales un outfit extravagant, in stilu-i caracteristic.

Aseara, Opera Nationala din Bucuresti a gazduit cea de-a saptea editie a Premiilor Gopo. Regizori, scenaristi si actori de seama ai Romaniei au pasit pe covorul rosu al acestui eveniment important. Nu au lipsit nici vedete precum Iulia Albu, Alina Sorescu sau Laura Cosoi.

Desi majoritatea invitatilor au ales sa imbrace tinute care de care mai elegante, Iulia Albu a uimit, ca de fiecare data, gratie unui outfit nonconformist.

Fosta sotie a lui Mihai Albu a optat pentru o bluza confectionata din fasii de material negru care abia ii acopereau bustul si o fusta alba, lunga, din franjuri.

Detaliul care a iesit cel mai tare in evidenta a fost, fara doar si poate, buchetul de trandafiri pe care Iulia Albu l-a purtat pe cap.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read