HomeMondenIulia Albu explică de ce este atât de slabă şi de ce...

Iulia Albu explică de ce este atât de slabă şi de ce a ales controversatul machiaj

Iulia Albu sustine ca nu se infometeaza si nu a ajuns sa cantareasca aproape 45 de kg din pricina unui regim alimentar saracit.

Sotia lui Mihai Albu spune ca, defapt, are un stil de viata si un regim alimentar sanatos.

“Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Mananc sanatos, beau trei litri de apa pe zi si alerg in fiecare zi. Atunci cand duci o viata sanatoasa, nu pierzi noptile si nu faci excese, nu ai nevoie de diete drastice”, a declarat ea pentru National.

La fel a insistat si in urma cu ceva timp cand a negat anorexia:

“Nu sunt anorexica! Sunt foarte slaba, recunosc. Dar asta din cauza pentru ca traiesc foarte sanatos: nu pierd noptile, nu beau, nu fumez”.

Iulia Albu mai socheaza si prin machiajul si stilul vestimetar adoptat, nemaintalnite la vedetele din Romania.

Este vorba de Flapper, termen care in anii 20 era aplicabil unui “nou val” de femei tinere care purtau fuste scurte isi tundeau parul “bob”, ascultau jazz si calcau literalmente in picioare tot ce era la acea epoca considerat “comportament acceptabil”.

Flappers isi au originile in perioada liberalismului, o era a turbulentelor sociale si politice, a intensificarii schimbului cultural transatlantic ce a succedat primul razboi mondial.

“Va intrebati probabil de ce am facut aceasta schimbare. Unii dintre voi credeti ca este o greseala, altii va imaginati ca aceasta este o simpla interpretare a unui personaj, cu totii insa ati remarcat. Si toti aveti dreptate.

Da, am facut o greseala, greseala de a ma ascunde prea mult timp in spatele unei imagini curate, simple, safe. Greseala de a fi prea vanitoasa, uneori prea sensibila si intotdeauna “victima” propriilor mele frustrari. Da, interpretez un personaj: Pe mine insami! Aici incepe povestea mea…”, explica Iulia.

Noul look a fost subiectul unei sedinte foto pentru care au fost folosite 15 perechi de pantofi Mihai Albu, unicat, in valoare de peste 8000 de euro, bijuterii scumpe, printe care o pereche de cercei Roger Dubuis de 35.000 euro, un inel Anna Maria Cammilli, dar si alte piese extravagante.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read