HomeMondenIrina si-a adus fetita la Burlacul ca sa il impresioneze Vladimir Draghia!

Irina si-a adus fetita la Burlacul ca sa il impresioneze Vladimir Draghia!

O noua pretendenta isi face aparitia in randul concurentelor Burlacul. Micuta Mihaela, fiica Irinei, vine sa il cunoasca pe alesul mamei ei si il impresioneaza cu o partitura la pian. Mai mult de atat, Irina scoate la iveala faptul ca micuta Mihaela viseaza ca intr-o buna zi sa se marite cu un barbat intocmai ca Vladimir.

Irina si-a dorit din tot sufletul sa i-o prezinte Burlacului pe fetita ei, cea mai mare si mai importanta realizare din viata ei. Micuta Mihaela este o mare pianista, asa cum o lauda mama ei, si i-a pregatit special o partitura lui Vladimir.

„Sunt foarte mandra de Miha, ma simt un om implinit cand ma gandesc la ea, iar in momentul in care Vladimir a vazut-o cantand m-am simtit foarte bine, pentru ca asa cum am mai spus, ea si-a dorit foarte mult sa il cunoasca !” a spus mandra mamica Irina.

Vladimir a fost foarte entuziasmat de intalnirea cu micuta Mihaela, despre care spune ca l-a impresionat foarte mult, mai ales ca i-a pregatit special o partitura la pian.

Ba mai mult, Vladimir a aflat ca micuta il place atat de tare, incat intr-o buna zi i-ar placea mult sa se marite cu un barbat intocmai ca el.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmari momentul intalnirii dintre Vladimir si Mihaela maine seara, de la 20:20, in cel mai nou episod Burlacul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read