Irina Shayk a realizat o campanie publicitara extrem de sexy, pentru noua linie de imbracaminte a brandului spaniol Blanco. In fotografiile realizate, vedeta este mai mult dezbracata, spre deliciul privitorilor de sex masculin.

Cristiano Ronaldo si iubita lui, Irina Shayk, petrec o gramada de timp departe, din cauza programului lor extrem de incarcat. Insa, im timp ce ei se iubesc de la distanta, sportivul se poate bucura de pozele minunate pe care modelul pe face in diferite sedinte foto si campanii publicitare.

Irina Shayk a pozat extrem de sexy pentru noua linie de haine a brandului spaniol Blanco. Modelul in varsta de 26 de ani este mai mult dezbracata in noua sedinta foto, spre bucuria tuturor privitorilor de sex masculin.

,,Nu-mi pasa ce cred oamenii despre mine, chiar nu imi pasa. Cred ca succesul presupune munca grea, iar eu muncesc din greu. Daca iti doresti sa reusesti, trebuie sa renunti la unele lucruri si sa faci sacrificii”.

Irina poarta diferite costume de baie minunate, pantaloni scurti si rochite inflorate, imaginile fiind pline de culoare. Intr-un interviu recent cu revista S Moda, Irina Shayk spune ca nu este interesata de ceea ce oamenii cred despre ea.

,,In meseria mea, trebuie sa fi foarte puternic. Trebuie sa fi sigur pe tine, pentru ca multi din jurul tau incearca sa te doboare si de cele mai multe ori, se spun cele mai urate lucruri despre tine”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.