Nu toata lumea o percepe pe Inna ca o aparitie plina de talent. Britanicii de la The Guardian o iau peste picior si o desfiinteaza pe solista din Romania care a cucerit topurile internationale.

Inna este admirata in toata Europa iar piesele ai au devenit hit in topurile internationale. In timp ce in Franta este adulata de zeci de mii de adolescenti, in Marea Britanie, Inna a fst pusa in aceeasi oala cu Cheeky Girls.

Iata ce scrie celebra publicatie The Guardian despre minona din Mangalia.

“Pop-starul roman a vandut, deja, 350.000 de downloaduri in Marea Britanie. Cum s-a intamplat asta? Si noi am vrea sa stim. Din pacate, Inna nu are o palarie tuguiata, nici nu isi canta piesele imbracata in costumatie de zana in timp ce merge pe monociclu.

Spre deosebire de Zdob si Zdub a ratat de mai multe ori ocazia de a-si reprezenta tara la Eurovision. Este clar ca stilul balcanic de muzica, cu trompete in stil ska si post-punkul reprezinta o propunere mai buna decat sclipitorul si captivantul eurodisco.

Inna este, din punct de vedere al pozitiei in topuri, ‘unul dintre cele mai bune produse de export ale Romaniei’ care (trageti aer adand in piept) a vandut peste un milion de discuri la nivel mondial, a devansat-o pe Ke$ha din pozitia de numarul 1 in topul US Billboard, a castigat 21 de premii si a aparut pe copertele a peste 30 de reviste din Europa, a avut 150 de milioane de vizualizari pe YouTube, si are peste doua milioane de prieteni pe Facebook.

Daca Inna va intampina greutati in cariera artistica, s-ar putea angaja in administratia publica, deoarece aceasta spune ca stie trei limbi straine, ar putea deveni o inotatoare profesionista (dat fiind ca a participat la concursuri de inot, in copilarie) sau ar putea sa isi continue cariera de agent imobiliar”.

Tonul articolul este mai domol spre final cand jurnalistii recunosc ca nu au de a face cu o minune a muzicii dar nici nu este un produs muzical mediocru. „Nu e vorba de ceva revolutionar, dar nici despre ceva oribil. Este un disc dance-pop melodic si distractiv”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.