johnny-depp-amber-rose-couple

Exact in saptamana in care ziarul National Enquirer a publicat informatia conform careia Amber Rose i-ar fi dat un ultimatum lui Johnyy Depp (ori recunoaste public faptul ca are o relatie cu ea, ori se despart), actorul si noua sa iubita au fost fotografiati tinandu-se de mana, dovada clara a iubirii dintre ei!…

Johnyy Depp si cea despre care in ultima vreme presa a speculat ca i-ar fi iubita, Amber Rose, au participat impreuna la un concert pe care legendara trupa Rolling Stones l-a sustinut zilele acestea intr-un club din Las Vegas . La terminarea concertului, paparazzi i-au surprins pe cei doi tinandu-se de mana, astfel ca relatia lor nu mai este o simpla speculatie de presa.

Asta tocmai cand National Enquirer publicase un articol conform caruia Amber Rose i-ar fi cerut actorului sa recoasca public faptul ac au o relatie, iar in caz contrar se vor desparti.

„Inca de la inceputul anului, Amber i-a cerut lui Johnny sa faca publica relatia dintre ei. Atunci cand acesta a ezitat, ea l-a parasit si s-a intors la fosta ei iubita, Tasya van Ree. Johnny s-a speriat”,a declarat o sursa pentru celebra publicatie.

Se pare ca aceasta sperietura i-a prins bine lui Depp, iar acum nu se mai teme sa arate public iubirea pe care i-o poarta lui Amber, colega sa de platou din filmul „The Rum Diary”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.