elena-udrea-dorin-cocos-1

Elena Udrea si omul de afaceri Dorin Cocos au decis sa divorteze dupa 10 ani de casnicie. Cei doi au pus capat relatiei in termeni civilizati. Politiciana are cuvinte de lauda la adresa fostului partener, chiar daca nu a avut pana acum ocazia sa imbrace rochia de mireasa si nici sa cunune pe cineva, cum poate si-ar fi dorit.

Elena Udrea si Dorin Cocos au decis sa divorteze dupa zece ani de mariaj. Speculatii pe acest suiect au aparut de ceva vreme dat fiind faptul ca cei doi nu au mai aparut in public de mult timp ca si cuplu. Tacerea spune multe deobicei, iar acest lucru a fost acum confirmat de declaratia oficiala a celor doi.

“Dupa 10 ani, casatoria noastra a luat sfarsit astazi, 10.06.2013, in mod amiabil si in fata notarului. Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi. Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astazi, mergem pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii. Multumim familiilor si prietenilor care ne-au fost si ne sunt alaturi si rugam pe toti cei care ar putea fi interesati de acest subiect sa dea dovada de intelegere fata de noi si sa ne respecte intimitatea. Precizam ca aceasta este singura declaratie pe care o vom face”, au declarat ei pentru EVZ.

In urma cu zece ani, Elena Udrea si Dorin Cocos s-au casatorit civil. Au facut marele pas chiar de ziua ei, pe 26 decembrie 2003. Au ales sa isi lege destinele departe de Romania, la New York . La scurt timp dupa ce au semnat actele, au luat avionul si au plecat in Miami, la plaja.

„Sotul meu a aranjat in asa fel incat sa ne casatorim exact in ziua in care am implinit 30 de ani. Toata copilaria mi-am dorit sa-mi petrec ziua de nastere la soare (n.r. este nascuta in a doua zi de Craciun). Eu sunt o mare iubitoare de caldura, de mare, chiar daca nu stiu nici acum sa inot. A ales un consulat aproape de o destinatie de soare si plaja, asa ca la ora 11.00 ne casatoream la New York, iar la ora 18.00 eram deja in Miami, pe plaja”, a marturisit Udrea intr-un interviu acordat in 2011 revistei Tabu.

Tot atunci a explicat de ce nu a imbracat pana acum rochia de mireasa si de ce nu a acceptat sa cunune alte cupluri.

„Am intrat in politica si, ulterior, orice am fi facut, ar fi fost interpretat si comentat. Inclusiv nasii. Acesta este motivul pentru care noi nici nu am cununat niciodata pe cineva, iar de botezat, am botezat doar copii abandonati d parinti. Cu exceptia fetitei unei bune prietene, dar inainte de debutul carierei politice”, a adaugat Elena Udrea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.