HomeMondenElena Basescu face nunta si mai fastuoasa! Sunt asteptati 800 de oameni!

Elena Basescu face nunta si mai fastuoasa! Sunt asteptati 800 de oameni!

Desi initial era anuntat ca sunt asteptati 450 de oameni, iata ca la nunta Elenei Basescu vor ajunge peste 800 de invitati, in mare parte fiind liderii PDL si sefii de filiale din tara. Meniul ramane insa acelasi – costa 74 de euro si contine preparate fine internationale, dar si traditionale romanesti.

Elena Basescu va avea sambata o nunta cu peste 800 de invitati. Liderii PDL din toata tara si-au anuntat prezenta la eveniment, urmand a umple pana la refuz cortul si gazonul din fata Palatului Slagov. Nuntasii se vor delecta cu preparate fine, din bucataria internationala, dar fi cu clasicul gratar in aer liber.

Elena Basescu a avut de ales intre doua locatii vecine pentru a organiza nunta de pe 1 septembrie: o sala inchisa din interiorul Palatului Snagov, somptuoasa de altfe, insa cu riscul ca atmosfera sa se supraincalzeasca, avand in vedere si temperaturile ridicate progonozate de meteorologi in acea perioada, si un cort amplasat afara, langa Palat.

Mezina Presedintelui a ales a doua varianta, fiind incantata de ideea ca invitatii vor putea respira aer curat, intr-o seara de inceput de septembrie, si ca pot asista la prepararea mancarurilor pe gratar. Elena Basescu si Bogdan Ionescu vor avea o nunta cu un meniu accesibil, de 74 de euro, care va contine insa si preparate fine, scumpe.

In meniul de 74 de euro de persoana, vor fi incluse buseuri cu surimi, icre de Manciuria, caviar, jambon sau creveti, parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie si strugure pe mar copt, gelatina de fazan invelita in mozaic de legume si simfonie de fructe de mare cu somon fummé.

Inca se asteapta detaliile despre tortul care, cu siguranta, va fi imens, astfel incat sa ajunga pentru cei peste 800 de invitati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read