HomeMondenEl e monstrul cu chip de om care a snopit-o pe Bianca...

El e monstrul cu chip de om care a snopit-o pe Bianca Dragusanu in bătaie? E un interlop de temut in Târgu Jiu

61345333

Bianca Drăgusanu a rememorat, zilele trecute, relatia tumultoasă pe care a avut-o cu unul dintre fostii ei iubiti.

Desi a evitat să-i dea numele atunci când a afirmat că a snopit-o in bătaie de nenumărate ori, toate indiciile duc la Coco Păun, un interlop de temut in Târgiu Jiu.

Bianca si Păun au avut o relatie in urmă cu aproape 10 ani, iar vedeta, pe atunci in vârstă de 22 de ani, lua bătaie frecvent de la acesta din urmă.

De altfel, după una dintre “corectiile” pe care le-a primit de la fostul iubit, Bianca a depus plângere la politie impotriva lui. La acel moment, Păun era eliberat conditionat si a amenintat-o pe Drăgusanu, aflată pe patul de spital, să-şi retragă plângerea.

Potrivit ziarelor locale din Târgu Jiu, Coco Păun si Bianca Drăgusanu au avut o relatie cu năbădăi, si nu se putine ori s-a scris că blondina era bătută crunt de acesta.

De altfel, roscata, acum iubita lui Victor Slav, a recunoscut in trecut că relatia ei cu Păun a fost mai zbuciumată, dar nu a vorbit niciodată despre faptul că acesta ar fi bătut-o.

“De 1 martie, Paun a invitat-o pe Anca Bianca Dragusanu la Targu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata s-a ales cu o bataie zdravana. Ea a fost pusa intr-un taxi in Targu Jiu si dusa la Petrosani, unde s-a si internat in spital. Cand parintii au vazut in ce stare este fiica lor, au decis sa anunte Politia. Fata a spus cum a fost agresata de Coco Paun de mai multe ori”, au scris cei de la Gazeta de Sud, in martie 2004.

Ieri, ea a afirmat, in direct la Happy Hour, că a fost sechestrată, bătută si umilită de Coco Păun si că a avut nevoie de luni intregi de terapie pentru a-şi reveni din urma traumelor prin care a trecut. Mai mult, pentru că a fost lovită cu bocancii, Bianca a inceput să aibă probleme cu picioarele si a cheltuit, după cum a spus chiar ea, sute de milioane pe la medici, pentru a afla de ce are dureri mari atunci când merge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read