HomeMondenEdward o cere in casatorie pe Ana Maria

Edward o cere in casatorie pe Ana Maria

Aleasa lui Edward a venit la Acces Direct pentru a spune tuturor ca Burlacul a parasit-o la doar o noapte dupa finalul show-ului, dar evenimentele ce s-au petrecut in platou i-au schimbat atat perceptia, cat si starea de spirit.

Cand doua finaliste se cearta, a treia castiga! Cel putin asa s-a intamplat la ultima editie a emisiunii „Burlacul”. Edward, cel pentru inima caruia se luptau Cezara si Anca, le-a pregatit o surpriza. neplacuta celor doua tinere ramase in finala concursului. Fetele s-au straduit in zadar sa il cucereasca pe burlac.

Indragostit pana peste cap de Ana Maria, o participanta care in urma cu cateva saptamani s-a decis sa paraseasca concursul, Edward a refuzat sa aleaga o castigatoare.

Nu i-a dat trandafirul nici uneia dintre finaliste, intrucat era hotarat sa mearga in cautarea marii iubiri: Ana-Maria. Catalin Botezatu i-a luat-o insa inainte. Designerul i-a aranjat „burlacului” o intalnire cu tanara pe care o iubeste.

Invitata in studioul emisiunii Acces Direct, Ana Maria i s-a adresat Simonei Gherghe cu un “buna seara doamna profesoara”, aleasa Burlacului fiind studenta la Intact Media Academy. Concurenta a confirmat ipoteza soc, conform careia nu poate sa ia legatura cu Edward si nici cu parintii acestuia.

Blonda a sustinut ca aseara, in urma unei discutii aprinse bazata pe gelozia Ana Mariei, Burlacul a plecat de acasa, iar de atunci, blonda nu mai stie nimic de el. Ea a recunoscut ca ii place faptul ca ii doreste binele lui Edward si ca ii place ca este copilaros, iar daca a plecat inseamna ca ii pasa.

Simona Gherghe a dezvaluit ca totul a fost o farsa si ca Burlacul se afla studio. Edward a aparut din culise cu un buchet imens de flori si a cerut-o in casatorie pe Anne, care a acceptat pe loc. Dupa ce prezentatoarea de la Acces Direct le-a urat casa de piatra, in noul cuplu a aparut si prima divergenta de opinie, referitoare la numarul de copii pe care ii vor avea.

Edward si Ana au spus ca vor face nunta in mai putin de un an, pentru ca sunt constienti ca o casnicie ar trebui sa inceapa atunci cand pasiunea inca exista, adica la debutul relatiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read