HomeMondenDupa ce s-a despartit de fotbalistul Mihai Radut, Gina Pistol s-a reorientat...

Dupa ce s-a despartit de fotbalistul Mihai Radut, Gina Pistol s-a reorientat in amor: a petrecut la Paris cu fiul Elenei Udrea

gina-pistol-alin-cocos

Gina Pistol si-a regasit, se pare, rapid linistea dupa despartirea de fotbalistul Mihai Radut. Roscata a petrecut la Paris alaturi de Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, cu ocazia zilei de nastere a acestuia.

Gina Pistol pare sa isi revenit rapid dupa despartirea de Mihai Radut. Roscata a uitat de regrete si a plecat la Paris alaturi de Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea. In capitala Frantei, cei doi au petrecut, alaturi de prieteni intr-un club exclusivist, VIP Room, cu ocazia zilei de nastere a lui Alin.

Din imaginile postate chiar pe site-ul localului se observa cum romanii au comandat sticle de sampanie scumpa, aduse la separeu cu artificii. La intoarcerea in tara, Gina Pistol si Alin Cocos au fost fotografiati de paparazzi Cancan.ro la terminalul sosiri al aeroportului Henri Coanda.

A fost rapid recunoscuta de reporteri, chiar daca roscata a incercat pe cat posibil sa isi asunda chipul sub o sapca sport. Gina si Alin au plecat cu aceeasi masina, condusa de un sofer, dand astfel start supozitiilor ca ar forma un cuplu. Alin Cocos a avut in trecut relatii mediatizate cu Ilinca Vandici si Marina Dina, iar Gina Pistol cu mai multi “crai de Dorobanti”, printre care si Codin Maticiuc, dar si recent cu fotbalistul Mihai Radut.

Despre aceasta ultima idila, Gina a mentionat ca s-a naruit din pricina temerii. “Mi-a fost frica, de asta ne-am despartit. De ce? In primul rand, de diferenta de 9 ani dintre noi si de faptul ca am avut discutii legate de casnicie si copii. Traiesc cu frica de trecut si teama de viitor”, a declarat Gina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read