demi-moore

La 16 luni de la despartire, Demi Moore a introdus actele de divort si ii cere lui Ashton jumatate din averea lui. Avand in vedere ca cei doi nu au semnat un contract prenumptial atunci cand s-au casatorit, iata ca Demi Moore se poate alege cu 50 de milioane de dolari in urma acestui divort.

Demi Moore nu se lasa cu una cu doua si dupa ce a fost inselata de Ashton Kutcher de mai multe ori considera ca este timpul ca acesta sa plateasca…. o suma uriasa de bani!

Demi Moore a introdus actele de divort la 16 luni de la separarea de Ashton si ii cere acestuia jumatate din avere, actrita considerandu-se “responsabila” de faptul ca Ashton a castigat o avere de 100 de milioane de dolari in timpul mariajului lor.

“La inceputul mariajului lor, Demi Moore valora mult mai mult decat Ashton, insa acest lucru s-a schimbat drastic intre timp. Ashton are o avere estimata la 100 de milioane de dolari, in vreme ce Demi Moore n-a mai incasat bani seriosi de foarte mult timp. Ashton are contractul cu serialul Two and a Half Men, care ii adduce 20 de milioane de dolari pe an, si a investit in afaceri precum Skype si Forsquare”, declara o sursa pentru RadarOnline.

“Ashton mai are un contract de imagine cu Nikon si alte afaceri in derulare. Demi nu stie exact suma de bani din conturile acestuia, insa o va afla in timpul divortului. Avand in vedere ca nu au semnat un contract prenumtial ea se poate alege cu o suma de 50 de milioane in urma divortului”, continua aceeasi sursa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.