Trupa Angels

angels

La începutul anilor 2000, trupa Angels cucerea publicul tânăr din România cu hituri precum „Aşa-s băieţii”, „Zăpăceşte-mă” şi „Toate fetiţele”.

Cele două membre ale formaţiei, Raluca Ciocârlan şi Monica Ene s-au cunoscut datorită lui Costi Ioniţă, cel care le-a şi încurajat să cânte împreună.

La scurt timp, piesele fetelor ajungeau în topuri, fiind difuzate la majoritatea posturilor de radio şi chiar la unele canale TV. Totuşi, perioada de glorie a Angels nu a durat foarte mult, iar trupa s-a destrămat destul de rapid.

Ulterior, Monica a lansat un album alături de grupul Vivaa, însă fără succes. În anul 2005, tânăra a intră în formaţia Candy şi înregistrează două piese („Împreună” şi „Candy”), după care părăseşte grupul. Mai târziu, Monica s-a căsătorit cu unul dintre foştii membri ai formaţiei Kosovo, cu care are şi un copil.

Şi Raluca Ciocârlan a încercat o carieră solo, aceasta lansând în anul 2002 un un prim album numit „Oraşul cu îngeri”. În primăvara anului 2007, s-a căsătorit cu un avocat, devenind astfel Raluca Beleşanu.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.