HomeMondenCum a devenit Regina Elisabeta a II-a ... Bond Girl?

Cum a devenit Regina Elisabeta a II-a … Bond Girl?

regina-elisabeta-bond-girl

Regina Elisabeta a II-a nu a trebuit sa fie convinsa sa apara in sceneta tematica „James Bond” din timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. Mai mult decat atat, conform regizorului show-ului, aceasta s-a oferit sa faca parte din distributia scenetei.

Conform Huffington Post, regizorul Danny Boyle povesteste ca initial s-a gandit sa apeleze la o sosie (posibil actrita Helen Mirren) pentru a juca rolul Reginei Elisabeta a II-a, alaturi de Daniel Craig (James Bond).

Danny Boyle i-a acordat un interviu lui Jonathan Ross, dezvaluind faptul ca atunci cand a cerut permisiunea oficialilor de a filma sceneta, nu a aflat doar ca acest lucru va fi posibil, ci ca insasi Regina isi dorea sa joace.

Boyle spune ca atunci cand filmarile au inceput, Regina l-a intrebat daca este de parere ca ea ar trebui sa aiba o replica. Raspunsul lui a fost: „Ok, ce sugerati?”.

„Ea a spus ‚voi face ceva’ si am inceput sa filmam. Apoi, s-a intors si si-a spus replicile extrem de frumos”, a continuat regizorul.

Sceneta in care a jucat Regina Elisabeta a fost considerata unul dintre cele mai spectaculoase momente ale ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de anul trecut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read