anamaria-prodan-reghe

Anamaria Prodan este pe cale sa devina prima persoana publica din Romania care va fi filmata in timp ce naste, imaginile urmand apoi sa fie difuzate la televizor in cadrul reality show-ului sau. Se pare ca de aceasta data, spre deosebire de cazul Monica Gabor de acum sase ani, va fi filmata intreaga procedura medicala.

Impresara de fotbal Anamaria Prodan are de gand sa intre in istorie drept prima persoana publica din Romania care se lasa filmata in timp ce naste, imaginile urmand apoi sa fie difuzate la televizor in cadrul reality show-ului sau.

Anamaria este insarcinata in doua luni, iar in toamna va naste, probabil, intr-o clinica din strainatate. Alaturi de sotul ei, ea are de gand sa includa aceste momente speciale in cadrul unui nou sezon al reality show-ului lor, „Prodanca si Reghe”, ce va fi difuzat, se pare, la Kanal D.

In urma cu sase ani, Monica Gabor a nascut, la randul ei, urmarita de camerele de filmat ale reality show-ului sau de la B1TV. Cu toate acestea, cameramanii, insotiti de Roxana Iliescu, au ramas pe culoarele spitalului, fara a filma practic momentele speciale. Se pare ca, de data aceasta, in cazul Anamariei Prodan, lucrurile vor sta altfel.

„Este cel mai important sezon pentru Anamaria. Sarcina va fi avansata, Reghe are si el schimbari in viata profesionala. In plus, urmatorul sezon va fi cel in care Anamaria va naste. Pentru ca miza este atat de mare, e posibil sa accepte oferta celor de la Kanal D, care-i dau mult mai multi bani”, a declarat o sursa pentru Click.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.