HomeMondenCine va fi viitorul James Bond? Daniel Craig a anuntat ca va...

Cine va fi viitorul James Bond? Daniel Craig a anuntat ca va renunta la rolul Agentului 007!

Daniel Craig a declarat ca va renunta cat de curand la rolul Agentului 007, astfel ca producatorii se gandesc deja cine ar putea sa-i ia locul! Robert Pattinson, Leonardo DiCaprio si George Clooney sunt doar cateva nume propuse!

Henry Cavill

Cavill a fost propus in 2005 pentru a intra in pielea lui James Bond, insa a pierdut sansa fiindca era mult prea tanar. De data aceasta insa, anii au trecut si varsta nu mai este o problema, insa Cavill il joaca acum pe Superman. Sansele de a-l vedea insa in pielea lui James Bond sunt astfel reduse.

Robert Pattinson

Starul din „Twilight” a dovedit prin rolul din „Cosmopolis” ca este demn de a juca rolul principal intr-o productie serioasa, departe de seriile pentru adolescenti. Pattinson traieste, fara doar si poate, perioada lui de glorie, iar rolul lui Bond ar fi unul tocmai potrivit.

Idris Elba

Actrita Naomie Harris l-a nominalizat recent pe Idris Elba ca fiind posibilul urmator Bond. Este britanic, ceea ce este un mare plus! Mai mult, ar fi pentru prima data cand James Bond este jucat de un actor de culoare!

Brad Pitt

Pare oarecum imposibil, insa poate ca unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume si-ar dori sa adauge rolul „James Bond” la CV.  Actorul nu a zis niciodata pas atunci cand a venit vorba despre un rol greu.

George Clooney

Un actor dupa care sunt innebunite femeile din lumea intreaga? Bifat! Burlac convins? Bifat! O inclinatie pentru masini sport britanice si martini? Bifat!

Christian Bale

L-a jucat deja pe Batman si poate ca a venit vremea ca Christian Bale sa se implice intr-o alta franciza de succes. Indeplineste in mare cerintele impuse, asa ca…cine stie? Poate va fi el urmatorul James Bond?

Aaron Johnson

Unul dintre cei mai apreciati actori tineri din Marea Britanie, Aaron Johnson va fi un candidat puternic la titlul de viitorul James Bond peste vreo cinci-sase ani.

Andrew Garfield

Un alt britanic extrem de talentat este Andrew Garfield. Acesta are toate datele necesare pentru a intra in pielea celui mai cunoscut agent secret din industria cinematografica.

Leonardo DiCaprio

Putin probabil ca se va intampla vreodata, insa Leonardo DiCaprio este genul de barbat pe care il vedem intrand in pielea lui James Bond!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read