cezar-angela-bocelli

Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu nu si-au putut stapani, se pare, sentimentele in culisele concertului lui Andrea Bocelli si, conform martorilor, s-au imbratisat si s-au sarutat patimas. Cei doi au fost invitatii speciali ai celebrului tenor italian.

Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu formeaza un cuplu, atat pe scena, cat si in viata privata, de cateva luni. Cei doi artisti au fost sambata seara invitatii speciali ai marelui tenor italian Andrea Bocelli, urcand pe scena si interpetand, primul piesa „Copacul”, iar artista mai multe arii de opera in duet cu marele artist.

Departe de privirile celor peste 15.000 de oameni prezenti la concert, in culise, Cezar si Angela Gheorghiu s-au manifestat precum doi indragostiti.

Conform martorilor citati de WOWbiz.ro, cei doi sau imbratisat si s-au sarutat patimas, iar la plecare au intrat in aceeasi masini si s-au indreptat spre aceeasi destinatie. Cei doi artisti au fost zariti zilele trecute inoptand in casa sopranei din zona Aviatorilor.

Totul s-a petrecut dupa ce acestia au participat impreuna la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 unde au recunoscut aluziv ca formeaza un cuplu.

“In general artistii au anumite sentimente intre ei, altele decat cele pe care le ai fata de oamenii obisnuiti. Ei au o anumita profunzime. Ceea ce s-a intamplat intre mine si Angela a dat curs la multe speculatii. Ceea ce este privat trebuie sa ramana privat. Eu nu vreau sa aburesc, dar nu ai cum fara iubire”, a marturisit Cezar Ouatu.

Atunci, la cele spuse de Cezar, a venit apoi si completarea celebrei soprane Angela Gheorghiu. “Ce sa va spunem, ca locuim impreuna?”, au fost vorbele pline de subinteles ale acesteia.

„Aceasta relatie, cred eu frumoasa, sper sa nu pice intr-o zona bizara, cum multi o vor in Romania. Sper sa ramana o relatie eleganta si cu o anumita profunzime”, a incheiat Cezar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.