HomeMondenCe se întâmplă cu Burlăciţa şi Cristi la două luni de la...

Ce se întâmplă cu Burlăciţa şi Cristi la două luni de la finală. Nimeni nu credea că se ajunge aici după show

10612914_497322527037078_4123319590640305935_n_64968600

BURLACITA 2014: Andreea Mantea este în culmea fericirii! A pornit în căutarea marii iubiri și, în sfârșit, a găsit-o. Din cei 20 de concurenți care s-au luptat pentru ea, Cristi a reușit să o cucerească. Chiar dacă au avut parte și de certuri, iubirea i-a adus împreună în marea finală. La două luni de la terminarea show-ului, cei doi încă sunt împreună.

BURLACITA 2014: BURLĂCIŢA. Marius, Cristi şi Alex au fost cei trei norocoşi care au păşit alături de senzuala brunetă în marea finală. Cristi Mitrea a fost preferatul Andreei Mantea. Chiar dacă au avut parte și de certuri, iubirea i-a adus împreună în marea finală. ”A fost foarte ușor să mă îndrăgostesc de tine.  Ești cea pe care mi-o doresc lângă mine”, i-a spus Cristi. El i-a oferit inelul, în genunchi, iar ea i-a răspuns da.

Filmările s-au terminat, însă în urmă cu două luni şi daca toata lumea se astepta ca relatia dintre ei sa fie doar o regie, ei bine, Andreea şi Cristi au încă o relaţie frumoasă! Se pare că luptatorul pare mai hotărât ca niciodată să rămână mult timp în viaţa vedetei. Prietenii lui Cristi susţin ca acesta o idolatrizează pe Andreea.

“E înnebunit după Andreea, numai despre ea vorbeşte de când a cunoscut-o! Nu există un alt subiect de discuţie, iar noi, prietenii lui, chiar îl tachinăm pe această temă. El este însă imun la ironii şi continuă să o vadă pe Mantea ca fiind femeia vieţii lui! Drept dovadă, acum ceva vreme, i-a oferit şi un inel, apoi i-a spus că o iubeşte! Cine ştie, în scurt timp, poate avem parte de o surpriză şi omu’ ne cheamă la nuntă! Să mai vrea şi Andreea…”, au povestit apropiaţi de-ai câştigătorului de la “Burlaciţa”, potrivit Antena1.

Cristi Mitrea a vrut să renunţe

Andreea Mantea și Cristian Mitrea au avut un parcurs spectaculos de-a lungul emisiunii. Totuși, el a vrut să renunțe la ea. ”Din păcate, nu îmi pot închipui ziua de mâine alături de Andreea Mantea”, a spus concurentul.

”Chiar dacă inițial am crezut că nu mă voi îndrăgosti atât de repede, am făcut-o. Din păcate, ochii tăi mi-au aruncat și săgeți otrăvite. Poți oare să te îndrăgostești de omul care te rănește? Nu știu dacă în condițiile acestea ne mai putem continua povestea. Sper să fie ultima oară când aud de Andreea Mantea”, i-a scris Cristi, într-o scrisoare.

BURLACITA 2014: Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, şi-a ieşit din minţi în momentul în care a aflat de o întâlnire privată ce a avut loc între râvnita burlăciţă şi Sorin. Extraordinar de gelos, concurentul nu a putut suporta apropierea dintre cei doi şi a izbucnit. Aflat la întâlnirea în trei, Cristi a profitat de cele câteva minute petrecute singur în compania Andreei și i-a adresat burlăciței mai multe reproșuri. ”Nu sunt prostul proștilor. Am tot ce îmi trebuie. Sunt peste toți ăștia de aici. Nu mă meriți”, i-a spus Cristi.  Burlăcița a izbucnit în plâns. De aici şi până la acuze grave a mai fost doar un pas. ”Nu eu te-am chemat eu aici. Tu te-ai înscris. Știai despre ce e vorba”, i-a răspuns Andreea. Deși s-a lăsat cu țipete și insulte, burlăcița nu a fost foarte afectată.

”Asta e cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o de la cineva. Criza lui de gelozie îmi arată că acest băiat are intenții serioase”, a spus Andreea.

Cristi Mitrea, tatuaj cu Andreea Mantea în LA

Cristian Mitrea, luptătorul de jiujitsu de la Burlăcița, a făcut un gest incredibil. Aflat în Los Angeles, concurentul și-a făcut un tatuaj. Și nu orice tatuaj! Ci un trandafir, care să îi amintească de Andreea Mantea. ”Reprezintă faptul că există și întâmplări noi. A fost o experiență inedită, de aceea merită să fie marcată”, a spus Cristian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read