HomeMondenCe s-a intamplat cu Monica Gabor? Nimeni nu mai stie nimic de...

Ce s-a intamplat cu Monica Gabor? Nimeni nu mai stie nimic de ea!

Monica Gabor este de negasit. Fosta doamna Columbeanu nu raspunde la telefoane de mai bine de doua luni si nici nu si-a mai manifestat dorinta de a-si vedea fetita, pe Irina, desi instanta i-a acordat dreptul ca vara aceasta sa petreaca cel putin o luna alaturi de ea.

De la inceputul verii, de cand a primit vestea ca instanta i-a acordat fostului ei sot custodia fetitei sale, Monica Gabor este de negasit.

Fosta doamna Columbeanu a plecat in Statele Unite ale Americii, iar de atunci nu a mai dat niciun semn, desi avea tot dreptul sa isi vada fetita vara aceasta, cel putin o luna de zile cumulat.

Monica Gabor nu raspunde nici la emailuri, nici la telefoane. In acest timp, Irina se afla in grija tatalui ei, Irinel Columbeanu, alaturi de care si-a petrecut vacanta de vara.

Se pare ca Monica va reveni in atentia publicului in luna septembrie, atunci cand va avea loc un nou termen in cadrul recursului in procesul pentru custodia fiicei sale.

Insa, si atunci, este posibil sa se infatiseze doar avocatul.

Din pacate pentru ea, raceala cu care si-a tratat fiica in aceasta vara ar putea-o costa scump in acest sens, Irinel avand acum toate motivele pentru a o cataloga pe fosta lui sotie drept o mama „rea”.

Monica Gabor se afla, se pare, in top acest timp, in Los Angeles, alaturi de noul ei iubit, asiaticul poreclit de presa Mr.Pink.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read