HomeMondenCatalin Maruta, luat la bataie in direct de sotul Israelei!

Catalin Maruta, luat la bataie in direct de sotul Israelei!

Catalin Maruta l-a infuriat atat de tare pe Liviu, sotul septaagenarei Israela, incat s-a trezit luat la palme, in direct, la Happy Hour. Socat de incident, prezentatorul emisiunii a cerut publicitate. Din fericire, totul s-a dovedit a fi o farsa.

Scanteia care a declansat incidentul a fost deschiderea unui subiect sensibil pentru invitat. Liviu a avut se pare probleme cu alcoolul iar atunci cand Catalin Maruta a propus sa se discute despre acest subiect, barbatul s-a aprins si a sarit la bataie.

“Nu as vrea sa deschidem subiectul despre alcool.Te-am rugat frumos daca vrei. Tu pui cam multe întrebari cateodata, devi un pic cam stresant, nu ţi se pare? Si daca te-am rugat sa nu vorbim despre acest subiect”, a spus Liviu in emisiune.

Catalin Maruta a continuat ideea, cerandu-i parerea Israelei despre acest subiect. In acel moment, Liviu a izbucnit:

„Am facut atat drum pana aici si nu mai vreau sa discutam despre alcool”, moment in care l-a lovit pe Catalin cu pumnul in brat.

Discutia a continuat pentru ca in final Maruta sa fie palmuit, sub privirile inmarmurite ale membrilor trupei Zero si ale publicului din studio. In acel moment, Catalin Maruta a cerut publicitate.

Abia la revenirea in direct, Maruta a dezvaluit ca totul a fost o farsa de 1 aprilie.

Liviu si Israela formeaza de cativa ani un cuplu atipic in showbiz-ul romanesc. Tanarul roman a fost acuzat de multe ori ca s-a casatorit cu femeia din Israel, cu mult mai in varsta decat el, pentru averea pe care aceasta o detine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read