HomeMondenCatalin Botezatu si Mihaela Borcea, printre vedete la nunta Valeriei Marini!

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea, printre vedete la nunta Valeriei Marini!

catalin-botezatu-valeria-marini-5

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea au participat ieri la evenimentele speciale de la Roma din jurul nuntii Valeriei Marini. Invitatii speciali din Romania au avut astfel ocazia sa cunoasca si sa revada vedete din Italia si de peste Ocean precum Ivana Trump, Maria Grazia Cucinotta, Gigi D’Alessio, Anna Tatangelo, Brigitte Nielsen, Carlo Pignatelli, Renato Balestra….

Mare eveniment ieri seara la Roma! Pe superbul domeniu Villa Piccolomini de langa Vatican, peste 1000 de invitati au participat la o petrecere fastuoasa ce a celebrat casatoria divei Italiei, Valeria Marini, cu omul de afaceri Giovanni Cottone. Printre invitati, si prietenii ei din Romania, Catalin Botezatu si Mihaela Borcea. Cei doi au participat atat la slujba religioasa ce a avut loc la Basilica di Santa Maria in Aracoeli, cat si la fastuoasa petrecere de langa Vatican.

Cu aceasta ocazie, Catalin Botezatu si Mihaela Borcea s-au reintalnit cu prieteni celebri, vedete din Italia si internationale, precum Ivana Trump, Renato Balestra si Gianluca Mech, dar au avut ocazia sa ii cunoasca si pe Brigitte Nielsen, Maria Grazia Cucinotta, Gigi D’Alessio, Anna Tatangelo sau Carlo Pignatelli.

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea si-au facut aparitia la brat, imbracati impecabil. La biserica designerul intr-un costum alb cu carouri, iar Mihaela Borcea intr-o rochie rosie accesorizata cu un clutch nude. La petrecerea de la Villa Piccolomini, Botezatu a ales un smoking impecabil iar Borcea o rochie de seara neagra, accesorizata cu cercei bratara cu diamante.

“Am asistat la una din cele mai frumoase cununii civile din viata mea! Valeria a fost superba!”, ne-a declarat Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea sunt doi vechi prieteni ai Valeriei Marini, alaturi de care au participat la o serie de evenimente speciale in Italia sau pe Coasta de Azur. Intre Botezatu si Marini s-a speculat la un moment dat ca a existat o idila, cei doi aparand impreuna, la brat, inclusiv pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes.

Designerul, imbracat intr-un costum elegant, si vedeta din Italia, intr-o rochie alba semi-transparenta, au pozat ca un cuplu adevarat in fata zecilor de fotografi acreditati. Cei doi au participat la premiera filmului The Beaver. Fotografiile au facut inconjurul lumii, prin intermediul agentiilor de presa internationale.

Credit foto: Agentia de Presa Mondena – ADPM.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read