404 Not Found


nginx
Catalin Botezatu, in depresie severa? | FashionLife.ro
HomeMondenCatalin Botezatu, in depresie severa?

Catalin Botezatu, in depresie severa?

catalin-botezatu-depresie

Catalin Botezatu pare sa traverseze una din cele mai grele perioade din viata. Prietenii apropiati sustin ca designerul a intrat intr-o depresie severa, a devenit conflictual iar noul sezon “Burlacul” este pe cale sa nu inceapa prea curand.

Dupa o perioada infloritoare, cu succes atat in televiziune, cat si in moda, Catalin Botezatu traverseaza acum momente dificile. Prietenii sai apropiati sustin ca a intrat intr-o depresie severa si a ajuns sa aiba un comportament autodistructiv.

Se pare ca ar fi nemultumit si de conditiile filmarilor noului sezon „Burlacul” si, prin urmare, ar fi ajuns la discutii aprinse cu reprezentantii Antena 1. Conform Cancan, promo-ul pentru castingul noului sezon a fost amanat pana cand relatiile cu designerul devin mai deschise.

“Din cate stiu, s-a cam certat cu sefii lui de la Antena 1 si vrea sa rupa contractul. Nu stiu exact de la ce a pornit, ci doar ca a devenit foarte imprevizibil.

Ar fi amenintat cu demisia tocmai acum cand trebuie sa inceapa un nou sezon “Burlacul”! Cei de la Antena au renuntat la promo-ul pentru casting, probabil pentru ca nu stiu daca se mai pot baza pe Cata. Cata are si alte oferte, dar nu stiu in ce masura le va lua in calcul. Parca nu il mai intereseaza nimic”, a declarat un apropiat de-al lui pentru Cancan.ro.

Apropiatii lui sustin ca nu ii recunosc comportamentul din ultima perioada si spera sa gaseasca in curand o solutie pentru a-si gasi echilibrul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read