HomeMondenCatalin Botezatu, declaratii-soc despre Andrei Iordache, presupusul sau fiu: “L-am vazut gol....

Catalin Botezatu, declaratii-soc despre Andrei Iordache, presupusul sau fiu: “L-am vazut gol. Suntem identici la sex!”

Designerul a facut o serie de dezvaluiri absolut uluitoare care dau amploare zvonurilor conform carora Andrei Iordache ar fi copilul sau.

Acesta ne-a povestit un episod incendiar al relatiei lor: cei doi au facut sex cu aceeasi femeie in acelasi timp, ocazie cu care Bote a observat ca Andrei ii seamana unu la unu dezbracat si se comporta identic cu partenera lui in timpul unui act sexual.

“Impreuna avem aproape jumatate de metru!”, a glumit Botezatu facand referire la dimensiunea sexului sau si al lui Andrei.

Acesta este doar inceputul unei confesiuni absolut savuroase pe care designerul a facut-o in exclusivitate pentru CANCAN. Catalin isi aminteste in detaliu momentul in care a fost “la femei” impreuna cu Andrei si sentimentele care l-au incercat in momenul in care l-a vazut dezbracat.

“Am facut un menage-a-trois. Eu eram cu fata si Andrei s-a ridicat sa-si toarne sampanie. Atunci l-am vazut gol din cap pana in picioare. Am ramas mut. Parca eram eu. M-am vazut ca in oglinda. Dezbracati suntem identici, inclusiv la marimea sexului. Apoi am remarcat inclusiv faptul ca are acelasi stil in pat ca si mine. Se comporta cu partenera asa cum fac si eu. Arata cum arat eu. Are aceleasi gesturi, aceeasi mimica”, ne-a descris Bote momentul in care si-a vazut presupusul fiu gol-pusca, in ipostaze erotice, pentru prima oara.

Iar episodul nu a fost unul singular. Pana in momentul in care Andrei si-a gasit fericirea in bratele Madalinei Barbu, cei doi au avut multe aventuri fierbinti.

Declaratiile designerului nu fac decat sa intareasca ideea ca modelul Andrei Iordache ar putea fiul lui Bote.
Zvonul a aparut in 2010, cand a fost remarcata asemanarea fizica izbitoare dintre cei doi barbati si a iesit la iveala informatia conform careia Catalin Botezatu ar fi avut o idila cu mama tanarului taman in urma cu 26 de ani, inainte ca el sa se nasca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read