HomeEvenimenteCatalin Botezatu, Corina si Adela Popescu, printre vedetele prezente la noul eveniment...

Catalin Botezatu, Corina si Adela Popescu, printre vedetele prezente la noul eveniment al Danei Budeanu!

Sub umbrela brand-ului 22 by Dana Budeanu, designer-ul roman a lansat trei noi colectii, in cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat numeroase vedete. Ileana Lazariuc, Corina, Andra, Laura Cosoi, Adela Popescu, DJ Wanda si Valentina Pelinel s-au numarat printre VIP-urile prezente la eveniment. …

Rochii feminine care urmaresc linia corpului, materiale pretioase si foarte multa munca minutioasa in fiecare detaliu. Asa pot fi descrise ultimele creatii ale Danei Budeanu, care surprinde din nou cu colectiile “Somebody”, “Nobody” si “Bonnie & Clyde”. Pastrand acelasi ton romantic, cele trei linii au avut aceeasi sursa de inspiratie: dragostea.

“Am vrut ca aceste creatii sa spuna o poveste, ca cele care le poarta sa simta ca apartin unei lumi in care tot ceea ce conteaza este…just love. Fiecare colectie in parte transmite un mesaj de dragoste, o stare de spirit, un sentiment aparte, o traire intensa. Ma bucur ca am o echipa care imi impartaseste viziunea si cu care pot sa creez aceste povesti. Totodata, le multumesc prietenelor mele, Corina, Andra, Adela Popescu si Laura Cosoi pentru faptul ca au fost alaturi de mine inca de la inceput si ca ma sprijina in tot ceea ce fac”, povesteste Dana Budeanu.

De altfel, cele patru vedete sunt protagonistele spotului care promoveaza cele trei colectii, dar si personajele principale ale foto shooting-ului realizat de Vali Barbulescu.

Acesta din urma descrie conceptul din spatele ideeii:

“Mi-a fost prezentata colectia si in mod total neasteptat am primit credit sa imi pun in aplicare viziunea proprie 100%. Asta este ceva cu adevarat flatant pentru un artist. Sa poti sa fii tu insuti inseamna foarte mult din punct de vedere artistic. Alaturi de cele 20 de modele profesioniste m-am bucurat de prezenta in fata camerei si a patru vedete feminine de marca: Andra, Laura Cosoi, Corina si Adela Popescu. Facea parte din concept si fetele s-au distrat de minune timp de doua ore. Au cantat, au dansat, s-au hlizit si totul a fost tras in rezolutie maxima, frame cu frame”, spune Vali Barbulescu.

Invitatii s-au putut delecta cu cupcakes-uri delicioase si cocktailuri Martini si au avut la dispozitie un tablou special creat in timpul evenimentului, pe care s-au putut semna.

Printre invitatii care au luat parte la eveniment s-au numarat Ion Ion Tiriac, Ileana Tiriac, Alma Sarbu, Amalia Nastase, Adela Popescu, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Andra, Corina, Alessandra Stoicescu, Gabriela Vranceanu Firea, Amalia Enache, Valentina Pelinel, Cristian Boureanu, Catalin Botezatu, Maria Radu, Cosmina Pasarin, Mihai Morar, Daniel Buzdugan sau Raluca Lazarut.

“Nobody”, “Somebody” si “Bonnie&Clyde” sunt disponibile in magazinul 22 Just Love din Baneasa Shopping City si vor putea fi achizitionate in curand si pe shop-ul online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read