HomeMondenCastigatorul sezonului 2 de la Burlacita: Cristian Mitrea i-a furat inima Andreei...

Castigatorul sezonului 2 de la Burlacita: Cristian Mitrea i-a furat inima Andreei Mantea

andreea manteaAndreea Mantea a crezut că pleacă de la „Burlăciţa” şi cu bani, dar şi cu finalistul, numai că şi-a luat o mare ţeapă.

Orice naş îşi are naşul! Andreea Mantea s-a amorezat pe bune de câştigătorul concursului, dar acesta nu a vrut o relaţie cu bruneta, ci a urmărit doar să pună mâna pe trofeu şi să devină cunoscut.

S-a bucurat atunci când a fost aleasă  pentru show-ul „Burlăciţa” de la Antena 1! Andreea Mantea (27 de ani) a avut parte numai de avantaje: un contract de aproximatv 10.000 de euro, plimbări în străinătate, popularitate, distracţie şi mai ales posibilitatea de a se reîndrăgosti. Filmările s-au terminat de câteva săptămâni, iar la televizor emisiunea a ajuns deja la a doua ediţie.

Din douăzeci de bărbaţi aleşi pe sprânceană, doar unul va câştiga inima bruntei iar Click! v-a dezvăluit, în exclusivitate, numele celui care a puns mâna pe trofeul „Burlăciţa”.

Cristian Mitrea (32 de ani) – sau Mitrutz, cum e poreclit – a reuşit să obţină o medalie de bronz la Campionatul Mondial de ju-jistu din Brazilia în urmă cu doi ani, însă, din acest show, el a plecat cu „aurul”.

Cristian Mitrea are 32 de ani, 1,81 m şi 100 kg

Chel, plin de tatuaje şi purtător de ochelari, la prima vedere Mitrea mânuieşte foarte bine tehnica „vrăjelii” nu doar la filmări, ci şi în culise. Astfel, nu e de mirare că fostei iubite a lui Ştefan Stan i s-au aprins imediat călcâiele şi chiar s-a îndrăgostit la propriu de el. Surse din echipa de filmare ne-au povestit însă că scopul lui era altul.

„Mantea chiar s-a îndrăgostit de el, numai că pe parcurs ea şi-a dat seama că Mitrutz e cu două feţe, foarte schimbător, plângea ca să-i atragă atenţia, să o înduioşeze, apoi o dădea în glume şi în miştouri cu ea. El nu a vrut altceva decât să se facă vedetă, de-asta a venit la show, nu ca să aibă o relaţie cu Mantea”, au declarat surse din Antena 1 pentru Click!

Ameţită de fiorii amorului, Andreea i-a dat ultimul trandafir luptătorului, şi abia după concurs a reuşit să se convingă de adevărata faţă a lui Mitrea, numai că trebuie să-i suporte fiţele cel puţin trei luni de acum înainte. În contract, Mantea este obligată să formeze în această perioadă un cuplu cu finalistul şi să se afişeze împreună la toate evenimentele.

«Burlăciţa» cu Bianca nu a avut câştigător

În 2011, prima vedetă care a fost aleasă pentru primul sezon al concursului „Burlăciţa” a fost Bianca Drăguşanu (32 de ani). Producătorii au avut mare încredere în ea, însă, pe parcurs, roşcata a încălcat de mai multe ori regulamentul.

Deşi în perioada contractuală vedeta nu trebuia să se afişeze cu vreun alt bărbat decât cei din concurs, ea s-a văzut pe ascuns cu Ciprian Marica şi cu Adrian Cristea. Şefii au fost nevoiţi să ia măsuri, aşa că au sancţionat-o cu amendă. Din păcate, finala nu a avut câştigător, Bianca declarând atunci că inima ei bate pentru un alt bărbat.

În jurul Andreei Mantea au roit mereu bărbaţi cu bani, fie afacerişti, fie artişti: Andrei Ţîrdea, Rani Adamescu, Bogdan Ivanof, Ştefan Stan, Gabi Bădălău. Alesul de la “Burlăciţa”, Cristian Mitrea, este director de service auto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read