HomeMondenBurlacul, sezonul 3, episodul 7 – VIDEO

Burlacul, sezonul 3, episodul 7 – VIDEO

Vladimir Draghia a fost pedepsit de competitoare pentru modul distant in care le-a tratat pe tot parcursul Show-ului.In debutul editiei din aceasta seara, fetele au facut cunostinta cu mama lui Vladimir Draghia. Concurentele au incercat sa se puna bine cu viitoarea soacra, mai ales ca Burlacul isi serba ziua de nastere.

Nu avea sa fie singura surpriza. Mai tarziu, fetele aveau sa danseze provocator pentru Vladimir. Din pacate, acesta nu a parut neaparat impresionat, desi a intrat in jocul lor.

Petrecerea a continuat in acelasi local, numai ca la ea au mai aparut cativa prieteni ai Burlacului. Concurentele, vazand ca efortul de a-l seduce pe acesta e oarecum in zadar, si-au mutat farmecele.

Andra a mers cu Vladimir la piscina. Avand in vedere chimia dintre ei, era de asteptat ca olteanca sa primeasca trandafirul. Mai mult, pe langa trandafir, a primit si un sarut.

Burlacul a iesit la restaurant cu Adelina, insa nu parea atat de apropiat de baimareanca asa cum a fost de Andra, cu toate ca in trecut a sarutat-o si pe blonda. Dimpotriva, aceasta chiar i-a spus, pe un ton ridicat, ceea ce o deranjeaza in comportamentul fostei vedete din Narcisa Salbatica.

Iti place cum se imbraca Burlacul ? Click aici pentru a vedea
de unde poti cumpara si tu aceste haine!

La iesirea din restarurant, cei doi au dat nas in nas cu Irina si Catalin. Roscata ii ceruse designerului sa o ajute sa pareseasca emisiunea. Si aceasta i-a transmis lui Vladimir ca e dezamagita de modul in care s-a comportat in ceea ce o priveste. Raspunsul Burlacului a fost destul de dur, acesta lasandu-i de inteles ca nu il deranjeaza foarte mult daca va pleca.

Nu avea sa fie singura drama, pentru ca Andra a abuzat de pastile, in camera ei de hotel.

Ceremonia trandafirului avea sa fie una cu surprize. Tonul l-a dat Sasha, cea care i-a reprosat lui Vladimir ca nu s-a implicat in povestea ce s-ar fi dorit a fi de dragoste, in niciun moment pe parcursul showului.

Asa ca i-a dat Burlacului trandafirul inapoi. Rand pe rand, toate concurentele au imitat-o, asa ca pentru prima oara in istoria emisiunii, cel ce ar fi trebuit sa fie cucerit a fost, dimpotriva, eliminat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read