HomeMondenBurlacul, sezonul 3, episodul 4

Burlacul, sezonul 3, episodul 4

Saptamana a inceput cum nu se poate mai bine pentru concurentele de la “Burlacul”. Au fost chemate in “Austria”, la o statiune de la poalele Semenicului, pentru a petrece cateva nopti fierbinti alaturi de Vladimir Draghia.

Multumite si entuziasmate, fetele si-au pregatit cu grija excursia – cateva zambete, pentru inceput, si prajituri pe placul “Burlacului”. Doua dintre fete au sarit la atac dintre primele clipe. Banuind ca Vladimir Draghia are iubita, i-au cerut sa lamureasca situatia. Iar raspunsul a venit prompt.

Cateva dintre pretendente, mai norocoase, au fost invitate la o sesiune de schi. Si s-au prezentat la datorie asa cum stiu ele mai bine – pe tocuri. “E mai mult decat pot duce”, a exclamat Burlacul, nedumerit de atitudinea fetelor. La un moment dat, si-a facut aparitia si Catalin Botezatu. Constient ca lupta presupune si o doza mare de superficialitate, designer-ul le-a indemnat pe fete sa dea cartile pe fata.

Chiar si in conditii de stres, concurentele au demonstrat ca stiu sa se distreze. Alaturi de Vladimir Draghia, frumoasele s-au dezlantuit in club, si nu putine au fost cele care au apelat la trucuri “indraznete”, precum rochita extrem de scurta.

Iti place cum se imbraca Burlacul ? Click aici pentru a vedea
de unde poti cumpara si tu aceste haine!

Ca sa ajungi la inima unui barbat-bine, precum Burlacul, trebuie sa ai un caracter puternic si un trup… perfect. Iar cateva pretendente au inteles-o din prima, exersandu-si potentialul sexual prin miscari lascive. Dupa distractie a urmat infernul. Adunate in jurul unui foc, concurentele au dat cartile pe fata. Unele au inceput sa planga, in timp ce altele s-au transformat in adevarati “dictatori”. Toate, sub privirile Burlacului.

Catalin Botezatu, impasibil, a asistat calm la prestatia concurentelor, multumindu-se sa bea dintr-o cana cu vin fiert. In scurt timp, situatia s-a detensionat, iar fetele au inceput sa danseze pe muzica populara…

Spre final, a sosit momentul adevaratui. Aliniate ca in fata unui pluton de executie, concurentele au asteptat nerabdatoare sa primeasca trandafirul salvator. Cateva, mai norocoase, l-au primit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read