HomeMondenBurlacul, sezonul 3, episodul 12 (Finala)

Burlacul, sezonul 3, episodul 12 (Finala)

S-a terminat si sezonul 3 din Burlacul. Absolut superba finala. Mi-a placut foarte mult. Evident ADELINA a castigat! O femeia ca si ea e imposibil sa piarda. E absolut superba si cel mai important lucru, stie sa tina un barbat langa ea. Sasha e mai frumoasa fizic, insa e ipocrita si lucru asta ma face sa nu dau nici 2 bani pe ea. Imi pare rau. Irina e o femeie minunata, e exact genul ala de femeie numa buna de dus la mama :)) insa nu e pentru Sergiu.

Mi-a placut foarte mult momentul in care a venit Bianca Jurca (fosta iubita a burlacului) moment in care Sergiu a fost efectiv distrus. Am patit si eu chestii de genu de foarte multe multe ori (chiar si recent) si e absolut oribil. O fosta dragoste o uiti greu si orice reintalnire e dezastroasa … mai ales daca inca te atrage acea persoana … Mie imi era mila de Sergiu :)) daca nu era filmat probabil se facea multa dragoste acolo :))) E superba Bianca :) La ceremonia trandafirului imi doream ori sa nu aleaga e niciuna, ori sa o aleaga pe Adelina, ori sa o aleaga pe Bianca :))

Iti place cum se imbraca Burlacul ? Click aici pentru a vedea
de unde poti cumpara si tu aceste haine!

Legat de faptul ca Adelina l-a refuzat pe Sergiu la sfarsit (sau cel putin asa mi s-a parut) nu mi se pare asa neasteptat … pentru ca … ea a vrut doar sa castige, a si castigat (pentru ca e si imposibil sa piarda o femeia ca ea) iar pe final a refuzat trandafirul probabil pentru ca inca il iubeste pe Alex sau cum il chema pe ala care era scandalu atunci cu Sasha …

Inca ceva ce neaparat vreau sa spun este ca daca pana acum ii dadeam nora 9.80 la Sergiu, acum i-as da nota 10 cu felicitari si stelutza pentru modul cum a vorbit despre copii si despre faptul ca si-ar dorii foarte mult un copil si ca se simte pregatit pentru a creste unu. Chestia asta spune multe despre el si toti masculii care se cred brbati ar trebui sa invetze ceva din treaba asta. Deci Notwa 10 Sergiu Barboni! Respectele mele sincere :)

Oricum, imi place ca a castigat CINE A MERITAT :) si mi-ar place sa cred ca Bianca aia nu se casatoreste cu altu si ca il mai viziteaza pe Sergiu din cand in cand :P

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read