HomeMondenBurlacul, sezonul 3, episodul 1

Burlacul, sezonul 3, episodul 1

Pentru prima intalnire privata, Vladimir Draghia nu a ales una, ci doua fete. Alexandra Cristea (Sasha) si Alexandra Piriianu l-au insotit intr-o camera, departe de restul concurentelor. Iar Vladimir le-a cerut sa il invete sa danseze. “A fost un moment intens, mi s-a oprit respiratia, dupa care m-am linistit”, s-a destainuit Sasha.

Dar Andra Ceana nu a putut sa stea deoparte si a intrerupt momentul intim de care se bucurau Vladmir si Sasha. Bineinteles, Alexandra Cristea nu a privit cu ochi buni interventia concurentei prea indraznete.

A doua intalnire a fost de data aceasta intre patru ochi. Aleasa Burlacului a fost Adelina Boie. Chimia dintre cei doi a fost evidenta, chiar daca nu s-au inteles chiar la fiecare subiect discutat. Totusi, Vladimir Draghia a fost cel care a facut primele avansuri. “Mi-e greu sa ma concentrez cand ma uit la tine. Tu esti constienta ca arati foarte bine”, i-a spus actorul Adelinei.

Iti place cum se imbraca Burlacul ?
Vezi aici de unde poti cumpara si tu aceste haine.

Si chiar daca nu a fost un moment privat, Vladimir Draghia a avut parte si de un numar de striptease din partea Iulianei Draghiea. Dar finalul nu a fost pe placul Burlacului, care s-a enervat pe concurenta prea insistenta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read