burlacul_size1

Joi, 18 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, telespectatorii care vor fi pe Antena 1, vor avea ocazia sa calatoreasca cu cel mai luxos si mare vas de croaziera ce apartine companiei MSC, Preziosa, alaturi de “Burlacul”. Ambarcatiunea, una dintre cele mai luxoase si mari vase de croaziera, a inceput sa opereze in luna martie a acestui an, iar nasa ambarcatiunii este nimeni alta decat celebra actrita Sophia Loren.

Bogdan Vladau, cu ajutorul prietenului sau, Catalin Botezatu, le-a pregatit, si de aceasta data, concurentelor, o multime de surprize, care mai de care mai speciala. Plimbari romantice prin Roma , la Fontana di Trevi, momente speciale la spa si clipe de pasiune in jacuzzi, toate acestea vor condimenta editia de joi, 18 iulie, de la ora 20:30, numai la Antena 1.

Atmosfera se incinge si mai tare intre Bogdan Vladau si una dintre concurente, Alexandra! Ȋn timp ce imparteau, in jacuzzi, momente de tandrete, intr-un cadru romantic, ca la carte, parul fetei a luat foc din cauza unei lumanari. Din fericire, burlacul a fost atent si a salvat-o, linistind-o cu imbratisari si saruturi.

Lupta dintre concurente devine tot mai acerba, ele recurgand la diferite tipuri de strategii pentru a elimina din concurenta. Astfel, in aceasta editie, una dintre pretendentele la inelul cu diamante si la titlul de “doamna Vladau” va fi nevoita sa paraseasca concursul si asta pentru ca actele i-au fost “ratacite”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.