HomeMondenBogdan Vladau se imbogateste la "Burlacita". Castiga 3.500 de euro pe episod....

Bogdan Vladau se imbogateste la “Burlacita”. Castiga 3.500 de euro pe episod. Si vor fi 12!

Nu incape indoiala! Bogdan Vladau a tras lozul castigator anul acesta. “Burlacul” nu da cu sapa, nu asuda muncind si nici nu se speteste din greu ca sa-si castige traiul, si cu toate acestea, contul sau se rotunjeste vazand cu ochii si pe zi ce trece.

Proapat instalat in jiltul prezentatorului de la “Burlacita”, fostul burlac va incasa o avere. Manierat si bine facut, celibatar si plin de talente, norocul a inceput sa ii surada lui Vladau odata cu participarea in show-ul de televiziune “Burlacul” de la Antena 1.

La inceput, scepticii s-au repezit sa puna calitatile acestuia la indoiala. Timpul a demonstrat insa contrariul si audientele au fost de partea burlacului Vladau, artistul reusind sa capteze atentia telespectatoarelor innebunite dupa acest gen de emisiuni.

Catalin Botezatu a fost primul amfitrion de la “Burlacita”Asa se face ca, la inceputul acestui an, cand au inceput pregatirile pentru un nou sezon al emisiunii “Burlacita”, iar producatorii au decis sa-l inlocuiasca pe Catalin Botezatu, numele lui Vladau a aparut dintr-o data pe buzele tuturor.

Culmea, inlocuirea nu l-a deranjat nici pe Botezatu, care fusese amfitrionul acestui reality-show. Cartile au fost facute, Vladau a fost desemnat in locul lui Bote, rolul “Burlacitei” revenindu-i Andreei Mantea.

Din cate se pare, Andreea Mantea va incasa si ea o suma frumusica la finalul acestui showDin informatiile noastre atat focoasa bruneta, cat si carismaticul artist vor avea in urmatoarearele luni programul foarte incarcat, ba chiar o perioada de mai bine 30 de zile vor fi plecati in SUA, unde vor avea loc o parte din filmarile acestui show.

Sursele noastre sustin insa ca nici onorariul incasat de vedetele implicate in acest proiect nu sunt de lepadat, Vladau, de exemplu, fiind remunerat cu 3.500 de euro pentru fiecare episod filmat. Dupa un calcul scurt si tinand cont de faptul ca sezonul II de la “Burlacita” va avea 12 episoade, cu trei mai mult decat editia precedenta, reiese ca, la final, acesta va avea contul mai gras cu aproximativ 42.000 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read