HomeMondenBianca Dragusanu si Victor Slav s-au impacat! Vezi primele imagini cu cei...

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au impacat! Vezi primele imagini cu cei doi din Turcia

Proaspat divortati, Bianca Dragusanu si Victor Slav au plecat impreuna intr-o vacanta in Turcia, unde cei doi par sa se distreze de minune. Mai mult decat atat, Bianca a publicat o imagine pe Facebook in care Victor Slav se joaca in parul ei si o strange de mana.

“Marea ciufuleala in Kung Fu style”, a scris vedeta in descrierea fotografiei care a primit peste 13.000 de like-uri si zeci de comentarii din partea fanilor. “Va doresc o impacare cu acte”, “Sunteti superbi impreuna!!”, “V-ati impacat, nu?…Felicitari!”, au fost cateva reactii.

10325353_736972916355709_7467520959480713273_n

Dupa tangoul pasional pe care l-au dansat la Pro TV chiar in Sambata Mare, se pare ca pasiunea lor a reinviat, asa ca fostii soti s-au decis sa plece intr-o vacanta. Cu toate acestea, cei doi raman rezervati cu privire la viitorul relatiei lor. Dupa ce multi s-au grabit sa ii declare din nou un cuplu, Bianca le-a raspuns prietenilor sai virtuali in gluma: “Nu ne-am impacat pentru ca ne batem… dupa cum bine vedeti”.

Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au cunoscut si indragostit in urma cu doi ani, tot la Pro TV, cu prilejul filmarilor pentru Revelion, au facut nunta la TV, apoi, de urmatorul Revelion s-au certat, iar Bianca a plecat la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea. Au urmat acuze de ambele parti si un divort cel putin la fel de mediatizat precum nunta.

Dansul pare sa fi reaprins pasiunea dintre cei doi, iar Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt din nou impreuna, cel putin pentru cateva zile, in Turcia.

Tu crezi ca Victor Slav si Bianca Dragusanu formeaza un cuplu reusit?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read