404 Not Found


nginx
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav divorţează după sărbători ?!? | FashionLife.ro
HomeMondenBianca Drăguşanu şi Victor Slav divorţează după sărbători ?!?

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav divorţează după sărbători ?!?

61406564

Cuplul Bianca si Victor Slav este cel mai mediatizat din showbiz in momentul de faţă. Vis-a-vis de relaţia celor doi au apărut tot soiul de speculaţii. Ultima ar fi că cei doi divorţează după sărbători.

Mircea N. Stoian este de părere că Bianca şi Victor vor divorţa, asta pentru că roşcata va avea o emisiune la un alt post de televiziune, unde va trebui să discute despre viaţa ei personală, lucru care nu e pe placul lui Victor Slav, soţul ei.

“Ştiu că Bianca a semnat sau va semna să prezinte o emisiune la Antena 2 şi e clar că va divorţa. E normal să fie aşa, sunt şi în trusturi diferite. Ea trebuie să genereze subiecte despre viaţa ei privată şi ceilalţi să le comenteze, aşa e mersul lucrurilor. Divorţul va avea loc, poate nu în două săptămâni, că vin Sărbătorile, dar după, sigur. Bianca a şi zis-o cu gura ei că a semnat un contract cu o televiziune pentru mediatizarea nunţii. Acum nu e logic ca ea să stea într-un trust şi Victor în altul şi să împartă subiectele, mai ales că Slav este supus unei presiuni inimaginabile şi din toată povestea asta el va ieşi cel mai şifonat. El e victima”, a adăugat Mircea N. Stoian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read