HomeMondenBianca Dragusanu cea mai mediatizata vedeta!

Bianca Dragusanu cea mai mediatizata vedeta!

Bianca Drăguşanu a devenit, una dintre cele mai celebre vedete, iar oricât ar contesta-o publicul, emisiunile la care apare roscata sau cele în care se vorbeşte despre ea sunt lider de audienţă.

La mărirea şi decăderea Biancăi Drăguşanu a contribuit din plin presa, însă la fel si  publicul nu a făcut decât ca diva să aibă impresia că este centrul universului. Cu toate că acum pare că Bianca Drăguşanu este îngenuncheată şi că nimeni nu o mai place, vedeta continuă să fie în centrul atenţiei, iar emisiunile despre viaţa ei fac deliciul telespectatorilor.

Bianca Drăguşanu a apărut pentru prima dată la televizor la începutul anilor 2000, în cadrul emisiunii „Din dragoste“, prezentată de Mircea Radu. În cadrul emisiunii, ea a încercat să îşi apere dragostea şi să se împace cu iubitul ei din acea perioadă.

Pe vremea când a apărut la „Din dragoste“ Bianca era doar o blondă plinuţă, care cântărea aproximativ 80 de kilograme şi avea o înălţime de 1,80 de metri. Ea nu a reuşit să se împace cu iubitul ei, iar apoi a urmat relaţia cu Coco Păun, fostul cap al lumii interlope din Târgu Jiu.

Botezatu a învăţat-o să se promoveze

După ce s-a despărţit de Coco Păun, Bianca Drăguşanu l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu, care a reuşit să o transforme radical pe Bianca. Dintr-o fată simpla, neingrijita diva de acum a devenit o femeie fatală şi a ajuns asistenta lui Capatos, pozând  în Playboy.

Cătălin Botezatu s-a lăudat, nu doar o dată, că el a învăţat-o pe Bianca tot ce ştie ea acum, dar i-a şi avertizat pe toţi că strategiile de marketing pe care le face acum fosta lui iubită depăşesc cu mult ceea ce el a învăţat-o pe aceasta.

Certurile şi împăcările dese, cheia marilor succese

După ce a fost „şcolită“ de Botezatu, Bianca Drăguşanu şi-a dat seama că nu mai are nevoie de el şi a pus ochii pe fotbalistul Adrian Cristea.Deoarece relaţia lor era una normală, iar presa nu prea avea ce să scrie despre ei, Bianca s-a gândit că ar fi mai bine dacă s-ar certa şi s-ar împăca de câteva ori cu Adrian Cristea. S-a spus la acea vreme că tot scenariul emisiunii a fost bine gândit de Bianca şi Botezatu în aşa fel încât Drăguşanca să fie din ce în ce mai mediatizată în presă.La sfârşitul anului 2012, Bianca Drăguşanu a pus ochii pe Victor Slav, iar cu această ocazie a reuşit să pună mâna şi pe un contract foarte bănos cu postul Pro TV. Ea a participat la mai multe emisiuni, printre care „Serviţi, vă rog!“, şi a profitat de faptul că Pro TV este televiziunea numărul 1 din România pentru a-şi promova  propria imagine.

A profitat de Victor Slav

Si-au trait dragostea in mare viteza si cu aceeasi rapidate s-au casatorit si acum au divortat.

Acum, după ce Bianca şi Victor au fost la notar pentru a depune actele de divorţ, rămâne doar o singură întrebare: care este următoarea mişcare a Biancăi Drăguşanu şi cum se va promova în continuare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read