404 Not Found


nginx
Bety Salam calca pe urmele tatalui si vrea sa se apuce de muzica | FashionLife.ro
HomeMondenBety Salam calca pe urmele tatalui si vrea sa se apuce de...

Bety Salam calca pe urmele tatalui si vrea sa se apuce de muzica

media_136492237490933400

Are 13 ani, este eleva in clasa a cincea, iar materiile sale preferate sunt muzica si limba romana. Si-ar putea cladi o cariera in modeling, pentru ca este bucatica rupta din regretata sa mama. Bety Salam vrea insa sa calce pe urmele tatalui, sa studieze si apoi sa se lanseze in muzica, stilul ei fiind diferit de cel al celebrului artist.

Daca ii auzi numele care i-a fost trecut in certificatul de nastere, Beatrice Stoian, nu stii despre cine este vorba. Dar numele Bety Salam are o alta rezonanta. “Cateodata este greu sa fii fiica lui Florin Salam. Dar e si placut. Adica nu ies din casa cu toata lumea, ies doar cu familia sau cu prietenele mele cele mai apropiate si am grija cu cine intru in vorba. Sunt foarte grijulie cu cine vorbesc.

Fiica lui Florin Salam este frumusica de mica Ma inteleg si cu fata lui Adrian Minune, insa ea este mai mare decat mine, are 14 sau 15 ani”, ne-a spus Bety Salam.

La 13 ani, Bety Salam arata ca o adevarata domnisoaraDe o frumusete rapitoare, fiica lui Salam este constienta de calitatile sale fizice, dar are ambitia sa dovedeasca ca are si talent muzical.

Bety ar fi putut sa se apuce de modelling, dar refuza, dorindu-si o cariera artistica “Sunt clasa a V-a, pentru ca m-au dat putin mai tarziu la scoala din cauza unor probleme. Imi place romana, dar preferata mea este muzica si cat de curand o sa incep sa ma pregatesc. Voi studia muzica, aici sau in strainatate, iar tata este primul meu sustinator. Imi plac multe dintre melodiile lui. Eu ascult insa mai mult muzica usoara, Antonia, Ruby, Alex Velea, Smiley, Connect-R. Antonia e preferata mea. Lori nu prea imi place”, ne-a declarat comoara lui

Florin Salam este mandru foc de fiica sa, Beatrice Ea a adaugat ca ar fi putut oricand sa se indrepte spre modeling, dar nu a facut-o pentru ca vrea sa ajunga cantareata ca si tatal ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read