alexandra-stan-bataie-3

Dupa ce weekend-ul trecut a fost agresata fizic de omul careia ii incredintase atat cariera cat si iubirea ei, Alexandra Stan a ramas cu grave traume la nivel psihic. Medicii de la Spitalul Municipal Medgidia care in prezent se ingrijesc de sanatatea artistei sunt ingrijorati de impactul pe termen lung pe care acest eveniment nefericit l-ar putea avea asupra Alexandrei, astfel incat i-au recomandat sedinte de consiliere psihologica.

Alexandra Stan a avut parte weekend-ul trecut de clipe de cosmar, fiind agresata fizic de managerul si iubitul ei, Marcel Prodan, pentru ca ajunsese sa se intereseze de cat anume castiga ea, mai exact, din concerte.

Bataia pe care managerull ei i-a aplicat-o a lasat urme adanci atat pe chipul Alexandrei, cat si in sufletul ei. Si daca semnele si contuziile vizibile acum pe trupul ei vor disparea fara urma in circa 10 zile, dupa cum dezvaluie specialistii, trauma psihica prin care aceasta a trecut va putea fi vindecata doar cu ajutorul sedintelor de terapie.

“Diagnosticul pus de medicul care o ingrijeste este sindrom vertiginos si cefalee. A făcut o radiografie de craniu, care nu prezinta motive de ingrijorare, ecografii pelvina, abdominala si genitala si analize de sange.

Merge la sedinte de consiliere psihologica, pentru c psihic nu poate sa fie bine dupa bataie, si urmează sa fie investigata in amanunt maine, cand va fi supusa unui examen computer tomograf”, a declarat dr. Stere Busu, managerul Spitalului Municipal Medgidia, pentru ziarul Click!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.