RTEmagicC_pestrita.jpg

Printre cele câteva sute de turişti care au fost weekendul trecut la mare, Libertatea a surprins-o pe Adelina Pestriţu pe plajă la Mamaia. Fosta nevastă a lui Liviu Vârciu s-a dezvelit, la propriu, de toate…secretele, arătându-şi cu generozitate trupul deja perfect bronzat.

Înarmată cu o geantă de voiaj, bruneta s-a instalat pe plajă la o oră matinală. A ocupat un şezlong mai ferit de ochii curioşilor, şi-a comandat o porţie zdravănă de cartofi prăjiţi cu friptură şi la adăpostul ochelarilor de soare şi al unei pălării cu boruri largi, a devorat totul, până la ultimul dumicat.

Forţele proaspăt căpătate sau probabil relaxarea care vine după o masă copioasă au ajutat-o să devină foarte… generoasă cu cei din jur, pentru că imediat a început să se dezbrace, până a rămas doar în slip. A zăbovit câteva ore bune sub mângâierea soarelui, când pe faţă, când pe dos, având grijă să se ungă în permanenţă cu ulei, executând fiecare mişcare temeinic şi parcă după un ritual bine stabilit.

“Spectacolul” pe care l-a susţinut Adelina pe plaja de la Mamaia a fost însă întrerupt, după orele prânzului, de câţiva nori negri care ameninţau să aducă o nedorită ploaie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.