404 Not Found


nginx
Balurile Bobocilor, mană cerească pentru artişti. Vezi ce tarife au Antonia, Alex Velea, Smiley sau CRBL | FashionLife.ro
HomeEvenimenteBalurile Bobocilor, mană cerească pentru artişti. Vezi ce tarife au Antonia, Alex...

Balurile Bobocilor, mană cerească pentru artişti. Vezi ce tarife au Antonia, Alex Velea, Smiley sau CRBL

alex1_86818200

Odată cu începutul anului şcolar, liceele şi facultăţile încep să organizeze Balurile Bobocilor Cum petrecerile nu au farmec decât dacă sunt animate de voci de renume, precum Antonia, Alex Velea, Smiley, CRBL sau Anda Adam, preţurile cresc proporţional cu notorietatea artistului.

Pentru un scurt concert susţinut de cei mai în vogă artişti români, organizatorii balului vor fi nevoiţi să scoată din buzunar între 800 şi 4.300 de euro.

Lista artiştilor care vor cânta la balurile bobocilor este deschisă de Trupa Vama, care nu vine pe orice bani. Tudor Chirilă și ceilalți membri ai trupei cer pentru un scurt concert suma de 4.300 de euro. În acelaşi timp, Smiley cântă şi el cu plăcere la Balurile Bobocilor, dar contra sumei de 4.000 de euro.

Pentru cei cu fonduri mai puţine, Andreea Bănică le va cânta bobocilor pentru 2.200 de euro. De asemenea, CRBL sau Alex Velea prestează pentru aceeaşi sumă, 2.200 de euro, iar Antonia cântă chiar pentru mai puţin, doar 2000 de euro. Anda Adam este şi mai ieftină, cerând nici mai mult, nici mai puţin de 1500 de euro. La polul opus, printre cei mai accesibili artişti se numără Pacha Man, care nu cere mai mult de 800 de euro pe concert.

Sumele pe care artiştii le cer pentru un concert nu pot fi negociate şi nu includ cazarea, masa şi transportul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read