404 Not Found


nginx
Au divortat dupa 10 ani: ce avere au de impartit Elena Udrea si Dorin Cocos | FashionLife.ro
HomeMondenAu divortat dupa 10 ani: ce avere au de impartit Elena Udrea...

Au divortat dupa 10 ani: ce avere au de impartit Elena Udrea si Dorin Cocos

elena udrea dorin cocosUna din cele mai sexy politiciene de la noi a divorţat. De ieri, Elena Udrea şi omul de afaceri Dorin Cocoş nu mai formează o familie. Totul s-a rezolvat discret şi amiabil, la notar, după cum au anunţat cei doi într-un comunicat comun.

Încă din 2007, Elena Udrea a vorbit despre problemele pe care le are în familie, generate de faptul că ea face politică, iar el afaceri. Atunci a recunoscut pentru prima dată că s-a pus inclusiv problema unei separări. “Ce să fac? Ori să divorţez, ori soţul meu să renunţe la afaceri! N-am să divorţez!”, spunea ea la o emisiune tv acum şase ani.

Între timp, lucrurile au evoluat. Dorin Cocoş nu a renunţat la afaceri, Elena Udrea a urcat până spre vârful politicii, iar surse din anturajul celor doi soţi au început să vorbească tot mai des în ultimii ani despre o iminentă despărţire, spunând că în cuplul politician-afacerist problemele sunt tot mai mari. Ba chiar şi că cei doi rar mai stau împreună. Iar atunci când se afişează ca un cuplu, o fac doar de ochii presei.

Zvonurile din ultimul timp şi-au primit confirmarea aseară. Printr-o declaraţie de presă comună, Elena Udrea şi Dorin Cocoş au anunţat că s-au despărţit, “în mod amiabil şi în faţa notarului”.

“După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului. Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea”, sună comunicatul comun dat publicităţii de Elena Udrea şi Dorin Cocoş.

Construiseră împreună un bloc în Floreasca


Potrivit declaraţiei de avere, Elena Udrea deţine, împreună cu soţul său, un bloc cu patru etaje, finalizat în 2009, în zona Floreasca. Fostul ministru declara pentru Hotnews.ro, că pentru a cumpăra imobilul a făcut împreună cu Dorin Cocoş un credit la BRD de trei milioane de euro. Pentru a da înapoi banii, Udrea a spus că încearcă, printre altele, să vândă apartamentele din bloc. Unul dintre apartamente a fost vândut în 2009 pentru 170.000 euro.

“Apartamentele din bloc au suprafeţe cuprinse între 80 şi 200 mp. Sunt trei duplexuri, iar restul până la 12 sunt apartamente. Preţul de vânzare este de 1.500-2.000 euro pe mp, în funcţie de poziţia apartamentului”, declara Udrea în 2010 pentru gandul.info.

Cei doi mai deţin împreună, potrivit Antena 3, doar firma Dalli International Co în care fiecare avea câte 50 la sută. Elena Udrea mai deţine două autoturisme Mercedes, patru terenuri intravilan, două case, în Pipera şi în Floreasca, şi un apartament în zona Unirii. De asemenea acţiuni de aproape 500.000 de euro şi bijuterii şi ceasuri de 50.000 de euro.

A avut o aventură cu Laura Andreşan


În topul VIP-urilor care au trecut prin patul Laurei Andreşan, publicat de ziarul Click! în 2007, se număra şi Dorin Cocoş.

“Cât despre Dorin Cocoş, nu o să văspun dacă a fost o dată sau de mai multe ori. Dar a fost şi e suficient… Cum a fost? Interesant el ca experiment sexual, dar poate rece. În prezenţa lui m-am simţit femeia care îi dă stabilitate, ştiam că nu sunt singura, că probabil avea câteva «drăguţe». Dar el se reîntorcea la mine, exact ca un căţeluş, pentru că voia ceea ce acasă îi era jenă să ceară sau pur şi simplu nu primea. Am simţit că-i dau viaţă bărbatului, că fără mine nu există echilibru în mintea lui… eu îl ajutam să gândească limpede în afaceri, femeia care îi ordona, care îi vorbea vulgar, care îl făcea să geama şi îi dădea voie să ţipe, eu îl linişteam”, scria Laura Andreşan despre Dorin Cocoş în topul întocmit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read