vedete-faliment

De la MC Hammer si pana la Toni Braxton sau Lindsay Lohan, urmatoarele staruri au castigat milioane si milioane de dolari, sume impresionante pe care le-au pierdut, ajungand intr-un final la temutul faliment!

Iti prezentam astazi 10 staruri internationale care desi au reusit de-a lungul anilor sa stranga averi considerabile, au piredut totul intr-o clipa si au fost nevoite sa declare faliment!

Donald Trump

Credeti sau nu, celebrul Donald Trump a dat faliment nu o data, ci de 4 ori – in 1991, 1992, 2004 si 2009.

“Am folosit legile acestei tari pentru a-mi micsora datoriile. Vom avea compania. Com negocia cu bancile. Vom obtine o intelegere fantastica. Nu e ceva personal. E doar business”, a declarat el pentru postul de televiziune ABC.

Totusi, nu este cazul sa ne ingrijoram pentru Trump. Valoreaza nu mai putin de 2.7 miliarde de dolari.

Kim Basinger

Dupa ce a pierdut 8 milioane de dolari intr-un proces contra Main Line Pictures, Kim Basinger a dat faliment in 1993. A fost atunci nevoita sa vanda Braselton, orasul pe care in mod bizar il cumparase contra sumei de 20 de milioane de dolari.

Acest eveniment s-a dovedit a fi un pas inainte pentry Kim Basinger, care in 1997 a castigat un Oscar pentru rolul ei din “LA Confidential” si a continuat sa fie distribuita in filme de succes precum “8 Mile” sau “Charlie St. Cloud”.

Lindsay Lohan

Dupa aproape un deceniu de petreceri nebune, arestari, comportament ciudat pe platourile de filmare, accidente de masina si vizite repetate la centrele de dezintoxicare, Lindsay a atins declinul din punct de vedere financiar in anul 2012. Fiscul i-a blocat conturile actritei pe motiv ca datora statului circa 900.000 de dolari reprezentand taxe. Norocul ei a fost ca aprimit atunci un rol in pelicula “Scarry Movie 5”, job pentru care a fost platita cu 100.000 de dolari, suma ce a ajutat-o sa nu dea faliment. Totusi, asta nu este de ajuns.

Cu siguranta Lindsay Lohan a crezut ca interpretarea rolului lui Elizabeth Taylor in filmul biografic “Liz & Dick” ii va resuscita cariera, insa lucrurile nu au stat deloc asa. O lume intreaga asteapta revenirea ei pe marele ecran in rolul iubitei unui star porno in pelicula “The Canyons”.

MC Hammer

In 1991, Hammer a castigat peste 33 de milioane de dolari. Pana in 1996 insa, a reusit sa adune datorii in valoare de 14 milioane de dolari si sa declare faliment. In anii urmatori, cheltuielile sale exagerate (masini de lux, avioane private, proprietati costisitoare si petreceri nebune) nu s-au oprit.

Mike Tyson

Mike Tyson a castigat peste 300 de milioane de dolari ca sportiv, suma pe care a pierdut-o complet pana in anul 2003. Starul a dat imediat vina pe uneltirile consilierilor sai financiari.

Intr-o miscare la care nimeni nu se astepta, celebrul sportiv se afla in prezent intr-un turneu cu spectacolul sau, “Mike Tyson: Undisputed Truth”.

Nicolas Cage

In anul 2009, Nicolas Cage a omis sa plateasca impozitele catre stat si a fost fortat sa-si vanda cateva proprietati pentru a evita falimentul. Inca nu a revenit pe linia de plutire, avand in vedere ca remuneratiile pe care le primeste pentru rolurile sale merg direct catre creditori.

Pamela Anderson

Dupa ce a ajuns sa datoreze peste 800.000 de dolari companiei care i-a construit extravaganta locuinta din Malibu si a fost “lovita in plin” cu o datorie catre stat in valoare de 1.7 milioane de dolari, Pamela Anderson a dat falment in anul 2009. A fost nevoita sa-si vanda casa si sa se mute intr-o rulota.

Toni Braxton

Toni Braxton a vandut mai mult de 40 de milioane de discuri de-a lungul carierei sale. Si totusi, a declarat faliment de doua ori pana in prezent: prima oara in 1998, din cauza unui contract ratat, iar apoi in 2010, dupa ce boala de care sufera (lupus) a fortat-o sa-si anuleze show-urile din Las Vegas .

In 2011, ea a revenit in atentia publicului cu un reality show intitulat “Braxton Family Values” si cateva roluri in filme si seriale, prinzand astfel microbul actoriei.

Courtney Love

La inceputul anilor 2000, Courtney Love a descoperit ca membri ai anturajului sau au furat 20 de milioane de dolari din banii regretatului ei sot, Kurt Cobain. A inceput sa se refugieze in droguri, sa nu-si mai plateasca datoriile catre stat si intr-un final a fost evacuata din casa ei din West Village pe care a incendiat-o.

In ultimii ani, Courtney Love a facut tot ce-i sta in putinta pentru a-si reveni la normal. A lansat albumul “Nobody’s Daughter”, linia vestimentara “Never the Bride” si a sustinut numeroase turnee.

Cindy Lauper

In anul 1981, artista a fost obligata sa declare faliment, chiar si dupa ce o inregistrare facuta in colaborare cu trupa Blue Angel a prins extraordinar la public.

Trei ani mai tarziu, Cindy Lauper a cunoscut celebritatea in adevaratul sens al cuvantului gratie albumului “She’s So Unusual”. A vandut peste 50 de milioane de exemplare in intreaga lume, devenind astfel un fenomen muzical.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.