HomeMondenAntonia şi Alex Velea şi-au mărit tarifele la concerte

Antonia şi Alex Velea şi-au mărit tarifele la concerte

5

De când povestea lor de dragoste e pe buzele tuturor, Antonia şi Alex Velea şi-au mărit onorariile la concerte. Cei doi amorezi sunt tot mai solicitaţi să cânte, la diverse evenimente, atât în ţară, cât şi în Bucureşti.

Sunt tineri, frumoşi şi se iubesc. Acum au devenit cel mai vânat cuplu din showbiz. Antonia şi Alex Velea alcătuiesc o pereche, de mai multă vreme, însă presa a dezvăluit relaţia lor mult mai târziu. După ce cântăreaţa s-a despărţit de italianul Vincenzo Castellano, singurul impediment care le mai stătea în cale Antoniei şi lui Velea a fost Ana, soţia artistului, de care se pare că a divorţat recent la notariat.

Din momentul în care ziarele tabloide, şi nu numai, au început să scrie despre povestea lor de dragoste şi să ofere detalii picante din viaţa lor amoroasă, Antonia şi Alex primesc tot mai multe solicitări să susţină concerte la evenimente în ţară sau în Capitală.

Şi cum angajamentele pentru cei doi artişti au tot curs, managerii acestora au considerat că este momentul să le mărească tarifele la concerte. Astfel, de o lună de zile, atât Antonia, cât şi iubitul ei, Alex, şi-au mărit onorariile cu câte 500 de euro.

Dacă Antonia primea pentru un concert între 1.300 şi 1.800 euro, Alex lua între 1.700 şi 2.200 euro, în funcţie de evenimentul şi locul în care urmau să evolueze artistic.

La aceste tarife, Antonia şi Alex Velea primesc acum, în plus, 500 de euro. De asemenea, ei se numără printre cei mai ceruţi artişti ai verii, atât pe posturile de radio, cât şi la concerte, ceea ce dovedeşte că dragostea te face să radiezi de fericire, dar iată că-ţi poate aduce şi bani.

Cel mai recent eveniment la care au participat a fost un concurs de miss la Sibiu. Cei doi nu şi-au mai ascuns sentimentele, s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat în culise, apoi s-au retras şi au preferat să petreacă singuri.

Povestea dintre Alex Velea şi Antonia a început în urmă cu un an, când cei doi au devenit colegi, artista începându-şi colaborarea cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley.De atunci şi până acum, cei doi au început să fie cânte tot mai des la aceleaşi evenimente. Unde era Antonia, era şi Velea şi invers! Gesturile dintre ei, faptul că mergeau împreună la concerte şi ieşeau în oraş şi în timpul liber au dat de bănuit.

Cei care au crezut la început că între cei doi artişti este doar o strânsă prietenie, cu timpul s-au prins că la mijloc e vorba de o relaţie amoroasă. Antonia a încheiat prima socotelile cu soţul, Vincenzo Castellano, cu care are şi o fetiţă de 3 ani, iar Velea s-a despărţit de soţia sa, mulatra Ana, cu care era căsătorit din 2010.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read