angela-gheorghiu-cezar-ouatu1

Dupa cateva luni petrecute impreuna, Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu s-au despartit. Apropiatii lor sustin ca barbatul inca mai tinea legatura cu fosta iubita. Altii ca ar fi stat cu soprana doar din interes. Cert este ca acesta nu mai locuieste in prezent in casa artistei, ci s-a mutat la Ploiesti.

Cezar Ouatu a beneficiat in ultimele luni de un suport considerabil din partea Angelei Gheorghiu. Daca la inceput se stia ca sunt doar prieteni, odata cu pregatirile pentru concursul Eurovision, au aparut indicii ca intre ei exista mai mult decat o relatie de amicitie sau profesionala.

Cei doi artisti au fost footografiati in ipostaze tandre si s-a aflat ca locuiesc impreuna in casa artistei din Bucuresti. Cezar si Angela au avut ocazia de a canta impreuna pe aceeasi scena in timpul concertului lui Andrea Bocelli de la Bucuresti, dupa care urmau sa evolueze intr-un spectacol in Rusia. Din pacate, evenimentul s-a anulat, iar aceasta schimbare pare sa fi starnit o serie de neintelegeri.

Conform Click, Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu nu mai formeaza in prezent un cuplu. Conform apropiatilor lor, contratenorul ar fi profitat de notorietatea sopranei pentru a-si cladi un nume si, de ce nu, a locu gratuit in Bucuresti. Acestia sustin ca soprana ar fi banuit aceste intentii. Alte surse sustin ca Cezar ar fi tinut legatura cu fosta iubita, fapt ce ar fi deranjat-o profund pe Angela.

“Cariera lui Cezar a depins in permanenta de soprana. Ea l-a ajutat foarte mult, dar lui ii era foarte greu sa recunoasca acest lucru deoarce este un tip extrem de orgolios. De partea cealalta, si ea s-a simtit de multe ori neglijata si data deoparte de Cezar”, a declarat un prieten de-al lui Cezar pentru Click.

Alta sursa vorbeste despre motivul pentru care Angela Gheorghiu l-a parasit. “Ea s-a prins ca Cezar mai tine legatura cu fosta lui prietena si, la scurt timp de la intoarcerea din Rusia, a decis sa-l paraseasca”.

Astfel se face ca Cezar sa vazut nevoit sa plece din casa sopranei si sa se mute in locuinta lui din Ploiesti. Cat timp au fost impreuna, cei doi nu au oferit declaratii explicite despre relatia lor. “In general artistii au anumite sentimente intre ei, altele decat cele pe care le ai fata de oamenii obisnuiti. Ei au o anumita profunzime. Ceea ce s-a intamplat intre mine si Angela a dat curs la multe speculatii.

Ceea ce este privat trebuie sa ramana privat. Eu nu vreau sa aburesc, dar nu ai cum fara iubire. Aceasta relatie, cred eu frumoasa, sper sa nu pice intr-o zona bizara, cum multi o vor in Romania. Sper sa ramana o relatie eleganta si cu o anumita profunzime”, a marturisit Cezar Ouatu.

La inceputul acestui an, Angela Gheorghiu a divortat de Roberto Alagna, tenorul alaturi de care a fost casatorita timp de 17 ani. Cei doi artisti au evitat astfel separarea la notar, alegand varianta clasica, insa avand mentiunea ca dezbaterile magistratilor sa se desfasoare cat mai discret, in spatele usilor inchise, pentru ca detaliile separarii sa nu devina subiect de stire in presa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.