andreea marin turc

Invitată in emisiunea Happy Hour, Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre relatia cu iubitul ei turc, Tuncay Ozturk. Cu zâmbetul pe buze, “Zâna” a vorbit deschis despre viaţa ei sentimentală, recunoscând că are o relatie cu medicul turc cu care s-a afisat in ultima perioadă.

“Da, sunt impreună cu un om, dar nu o să intru in detalii. Deocamată am ales să avem o prietenie. Lucrurile sunt firesti, nu mă ascund. Când mă vezi la bratul cuiva e mai mult decât clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie si osteopatie. Ne-am cunoscut in Turcia, apoi a urmat o pauză in care eu nu am mai fost in Turcia. Relatia noastră e de două-trei luni, dar mai serioasă de o lună. Intre noi e o diferentă de varstă de 11 ani. Important de ca doi oameni să se simtă bine impreună, să aibă ce impărtasi, să te intelegi cu omul respectiv. Când am inteles că am de ales intre am trăieste viaţa plângând si a merge mai departe. E devreme să mă gândesc dacă mă mut in Turcia”, a spus ea la emisiunea de la Pro TV.

Andreea Marin a vorbit si despre căsnicia cu Stefan Bănică Jr.

“Am trăit până la un moment dat cu ideea unei impăcari. Da, am plâns după divort. Am considerat că am dreptul la o viaţă. M-au surprins speculatiile făcute de Stefan, cum că as fi in altă relatie din timpul relatiei cu el. Tot ce pot să spun e că am luptat până la capăt pentru căsnicia mea. M-a deranjat. Eu am fost un om elegant si am preferat să vorbesc doar despre copilul nostru.

Tin să ne crestem copilul impreună, chiar dacă locuim separat. Eu am fost anterior in situatia de a fi mama vitregă. Asa cum eu am stiu să fiu responsabilă, imi doresc ca fiecare dintre noi să aibă alături persoane responsabile”, a mai spus Andreea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.